Ardei umpluti cu capac de rosii

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 10 Iul 2014 | 4522 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 ardei
  • 700 gr carne de porc
  • 350 gr orez
  • 1 ceapa
  • 2-3 lg de ulei
  • 2 lingurite vegeta
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • bulion
  • 3 rosii ptr capac
  • smantana ptr servit
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu capac de rosii:

Se spala ardeii si se curata de cotoare si seminte si se trec sub un jet de apa.Ceapa se caleste in ulei si se amesteca cu restul ingredientelor.Se umple fiecare ardei cu umplutura pregatita, dar lasati loc in partea de sus loc cat sa bagati o felie de rosie ptr capac ca sa nu iasa umplutura afara.

Asezati ardeii intr-o oala incapatoare, cat mai inghesuiti sa nu se rastoarne.Adaugam in cratita apa si bulionu cat sa acoperim ardeii si lasam la foc potrivit 40 de minute.Cand sunt gata ii servim cu smantana.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu capac de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

reisnaor_2006 1

10.07.2014, 17:17

multumesc

Rocsi 1

10.07.2014, 21:49

Buni mai sunt..

MotanLaOale 1

10.07.2014, 22:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papricas din aripi de curcan