Varza murata am taiat-o fideluta si am calit-o in putin ulei. Dupa aproximativ 5 minute am turnat peste varza 300 ml de bere si am lasat sa fiarba. Dupa aproximativ 20 de minute am adaugat seminte de chimen, boia si piper, am acoperit cu un capac cratita si am lasat sa fiarba in continuare. Cand lichidul s-a evaporat am supravegheat cu mai mare atentie si am amestecat mai des pentru a nu se arde. Carnatii i-am pus intr-o tigaie sa se prajesca putin. Cand au fost putin rumeniti, i-am scos pe o farfurie si in aceeasi tigaie am pus sa se prajeasca ceapa taiata rondele si usturoiul taiat feliute. Cand ceapa a inceput sa se coloreze am adaugat 200 ml de bere si carnatii si am lasat sa fiarba sosul. Cand sosul a devenit consistent am luat de pe foc. Mustarul l-am amestecat cu mierea si sosul de hrean. Pe farfurii am asezat varza calita, carnati si am presarat deasupra acestora sosul de ceapa si sosul de mustar.