Ardei umpluti

de luminita20_2006 in Mancaruri cu carne, 2 Iul 2010 | 4195 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 ardei
  • 1 kg carne tocata amestec
  • 50 gr orez 
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 cepe
  • 1 ou 
  • 3-4 linguri bulion
  • sare, piper
  • cimbru
  • 4 rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Se curata ardeii de seminte se spala si se saraeaza in interior. Mararul si patrunjelul se taoaca marunt la fel si ceapa. Orezul se spala si se lasa un pic la umflat. Se amesteca carnea cu ceapa, verdeturile, orezul, bulionul, si condimetele. Se amesteca bine toate. Cu aceasta compozitie se umplu ardeii si se pun capacele de rosii. Se pun la fiert in apa si suc de rosii plus un pic de delikat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

mihaelar63 1

02.07.2010, 22:20

pai si eu sunt de-a voastra asa ca trebuie sa-mi lasati si mie

Ina 1

02.07.2010, 22:39

Si eu ziceam ca n-a pus nimeni azi ardei

luminita20_2006 1

03.07.2010, 21:39

da..pai e sezonul lor acuma.....hai fetelor la o portie cemai stai asa...am pentru toata lumea...daca nu mai raman mai fac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale in vas roman