Ardei umpluti

de luminita20_2006 in Mancaruri cu carne, 2 Iul 2010 | 4024 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 ardei
  • 1 kg carne tocata amestec
  • 50 gr orez 
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 cepe
  • 1 ou 
  • 3-4 linguri bulion
  • sare, piper
  • cimbru
  • 4 rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Se curata ardeii de seminte se spala si se saraeaza in interior. Mararul si patrunjelul se taoaca marunt la fel si ceapa. Orezul se spala si se lasa un pic la umflat. Se amesteca carnea cu ceapa, verdeturile, orezul, bulionul, si condimetele. Se amesteca bine toate. Cu aceasta compozitie se umplu ardeii si se pun capacele de rosii. Se pun la fiert in apa si suc de rosii plus un pic de delikat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

mihaelar63 1

02.07.2010, 22:20

pai si eu sunt de-a voastra asa ca trebuie sa-mi lasati si mie

Ina 1

02.07.2010, 22:39

Si eu ziceam ca n-a pus nimeni azi ardei

luminita20_2006 1

03.07.2010, 21:39

da..pai e sezonul lor acuma.....hai fetelor la o portie cemai stai asa...am pentru toata lumea...daca nu mai raman mai fac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura Stefania cu orez