Spalam ardeii si scobim cotoarele si partea cu seminte.
Ciupercile se curata, se spala si se dau prin robot.
Acelasi lucru il facem si cu ceapa + legatura de marar.
Calim intr-o tigaie in 2 linguri de ulei ceapa timp de 5 min. apoi adaugam ciupercile, condimentam si lasam sa scada apa.
Lasam sa se raceasca apoi adaugam carnea tocata, orezul spalat + 1 ou, amestecam totul foarte bine, si umplem ardeii pregatiti dinainte cu acest amestec.
Inainte de asezarea ardeilor umputi intr-o cratita cu fata in sus, acoperim partea cu umplutura cu un start subtire de faina, care are rolul de a nu lasa umplutura sa se imprastie in timpul fierberii.
Adaugam apa in cratita atat cat sa acoperim ardeii, punem foaia de dafin,putina sare si piper si lasam sa fiarba la foc potrivit spre mic cca 30-40 minute.
Rosiile se dau pe razatoare, se calesc in uleiul ramas intr-o alta cratita, se adauga bobitele de mustar, din nou putina sare si piper dupa gust.
Scurgem apa de pe ardeii fierti, pastram putina sa se raceasca (o vom folosi sa dizolvam amidonul) iar restul se adauga peste rosiile fierte pentru a obtine o cantitate suficienta de sos. Adaugam amidonul dizolvat, mararul tocat marunt si servim.
Pofta buna!