Aperitiv paine umpluta cu cascaval si ceapa gratinata la cuptor

de AlexTeacher in Aperitive / Garnituri, 11 Ian 2018 | 6847 vizualizari

 

Cand am facut reteta asta pentru colegii din birou, in 5 minute nu mai era nimic :)
Reteta video pas cu pas o gasesti mai sus.

 

INGREDIENTE

  • 1 paine, de preferabil taraneasca
  • 100 g de mozzarella gourmet
  • 100 g svaiter sau orice alta branza tare
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 70 g de unt topit
  • 2 linguri de mix de seminte
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv paine umpluta cu cascaval si ceapa gratinata la cuptor:

Painea trebuie sa aiba coaja tare, si o taiem pur si simplu pe orizontala si verticala... cat sa facem loc pentru feliile subtiri de svaiter si mozarella. 

Intercalam apoi ambele tipuri de branza, or sa se topeasca si vor curge efectiv in paine... cam asta e scopul acestei retete. Tocam ceapa si o amestecam cu untul topit. Punem amestecul peste branza. Nu mai ramane decat sa invelim totul in folie de aluminiu si sa o bagam la cuptorul incins la 180 de grade C.

Sta acolo cca 15 minute. Deschideti cuptorul, desfaceti folia de aluminiu si mai lasati-o cca. 5 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv paine umpluta cu cascaval si ceapa gratinata la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bagheta usturoiata