Chiftele dietetice de pui cu salata de legume

de jurnalulanei in Aperitive / Garnituri, 28 Oct 2010 | 7999 vizualizari

 

Saptamana trecuta am pregatit aceste chiftele din piept de pui, la cuptor, insa m-am razgandit in privinta sosului, datorita faptului ca inca mai aveam doua borcane de gogosari in otet a la mama, de anul trecut in stare perfecta si era pacat sa ii arunc. Asa incat garnitura a fost o salata de legume. Au fost delicioasele chiftelutele si cred ca nici nu mai pregatesc chiftelele clasice, ci doar asa, oricum sunt grele cele prajite in ulei si ingrasa si mai mult.
Reteta o am de la tv de la Reteta de acasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne toccata de pui,
  • ½ cana pesmet,
  • ½ cana parmesan proaspat razuit,
  • 1 ou,
  • busuioc,
  • 1 ceapa tocata,
  • 2 catei de usturoi,
  • sare si piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele dietetice de pui cu salata de legume:

Toate aceste ingrediente se amesteca , se formeaza chiftelutele , se aseaza pe hirtie de copt si se lasa la cuptor pina se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele dietetice de pui cu salata de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cighir a la "Ciobeni"