-tony-

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 25.08.2012

RETETE46
PRIETENI162
Retete

Musaca de vinete cu dovlecei

In Mancaruri cu carne la 12 Feb 2014

Vinetele le spalam,le taiem felii subtiri pe lung, presaram sare si le lasam la scurs. Dovleceii ii spalam ,ii taiem felii pe lung. Intr-o tigaie punem putin ulei si prajim feliile de dovlecei si feliile de vinete.Le scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina excesul de ulei....

Sendvis cu carne pui

In Sandvisuri la 5 Ian 2014

Carnea o spalam,o taiem fasii si o condimentam.Intr-o tigaie antiaderenta punem putin ulei si calim carnea.Spre final adaugam oul si amestecam bine . Separat pe un grill coacem cartofii spalati,curatati si taiati felii foarte subtiri. Taiem chifla in jumatate pe orizontala,punem un strat de...

Hamburger Tony

In Sandvisuri la 27 Oct 2013

Curatam ceapa,o spalam si o tocam marunt. Ciupercile le spalam,le tocam si le punem la scurs. Ardeiul il spalam si il tocam .Morcovul il curatam de coaja,il spalam si il dam prin razatoare.Dovlecelul il curatam de coaja si il tocam. Usturoiul il tocam marunt.La fel procedam si cu...

Vinete umplute la cuptor

In Mancaruri de legume la 3 Sep 2013

Vinetele se spala ,se taie in doua pe lung si se scobesc.Se scoate miezul si lasam coaja sa fie asemanatoare unor barcute.Presaram sare si le lasam la scurs. Miezul vinetelor il tocam marunt.Ceapa,dovleceii,morcovii ii  curatam de coaja,ii spalam si ii tocam marunt. Galbiroii ii spalam...

Penne cu sos alb si galbiori

In Penne la 3 Sep 2013

Pastele se pun la fiert in apa fiarta cu sare .Se lasa conform indicatiilor de pe pachet.Cand sunt gata le scurgem de apa. Ceapa se curata de coaja,se sapala si se toaca marunt.Morcovu,dovlecelul se curata,se spala si se taie cuburi mici. Galbiorii se spala ,se taie pe lung in 3-4...

Pui la tigaie cu sos

In Pui la 8 Iul 2013

Legumele se spala .Rosiile le curatam de coaja. In robotul de bucatarie,punem rosiile,dovlecelul taiat cuburi,ardeiul.Se formeaza un sos. Intr-o tigaie cu putin ulei rumenim carnea pe ambele parti cu usturoiul curatat.Cand usturoiul a prins culoare il indepartam. Adaugam peste carne...

Cartofi noi cu carne la cuptor

In Porc la 3 Iul 2013

Cartofii se curata de coaja si se pun la fiert in jur de 6 minute. Carnea taiata cuburi se pune intr-o tigaie cu putin ulei pina se rumeneste pe ambele parti.Se adauga un pahar de apa.Se lasa la foc potrivit  pina scade apa. Mozzarella o taiem cuburi. Intr-o tava pentru cuptor punem...

Paste de vara

In Penne la 3 Iul 2013

Se pun pastele la fiert in apa cu sare.Cind s-au fiert,se scurg de apa si se lasa la racit. Rosiile se taie in 4 .Mozzarella se taie cuburi mici. Se pun pastele intr-un bol.Se adauga ulei de masline,rosiile,mozzarella,busuioc tocat fin, sare si piper dupa gust. Se amesteca bine si se da...

Penne cu kaizer si ton

In Penne la 23 Mai 2013

Intr-o oala se pune apa cu sare la fiert.Cind apa a inceput sa fiarba adaugam pastele si le fierbem circa 10 minute. Intr-o tigaie punem cele 3 linguri ulei,adaugam kaizerul si ardeiul fisii si ceapa tocata marunt.Cind acestea s-au calit adaugam tonul scurs de uleiul din conserva.Adaugam si...

Clatite

In Dulciuri la 11 Mar 2013

Turnam laptele intr-un bol .Adaugam sarea,zaharul si faina putin cite putin pina obtinem o compozitie omogena.Adaugam scortisoara si amestecam. Punem pe foc o tigaie unsa cu ulei .Cind s-a incins,adaugam aluat cu ajutorul unui polonic .Cind s-a copt pe o parte o intoarcem pe partea cealalta....

Pilaf cu sos de ciuperci

In Mancaruri de post la 11 Mar 2013

Orezul se pune la fiert. La o cana de orez am pus 3 cani de apa. Adaugam 2 linguri de knorr. Cind s-a fiert adaugam 2 linguri ulei masline. Intr-o tigaie calim usturoiul impreuna cu ceapa tocata.lasam sa se caleasca la foc mic. Adaugam legumele si lasam in continuare la calit .La urma adaugam...

Paste cu mix de carne

In Penne la 11 Mar 2013

Carnea se marunteste. Intr-o tigaie punem putin ulei si calim usturoiul.Cind prinde culoare il scoatem.Adaugam ceapa tocata si lasam pina prinde o culoare aurie.Adaugam apoi dovleceii si lasam citeva minute pana ce dovleceii s-au calit si ei. La sfirsit adaugam carnea.Potrivim de...

Aperitiv

In Aperitive / Garnituri la 21 Ian 2013

Se curata gogonelele de interior,se presara sare in interior si se lasa cu fata in jos sa se scurga bine. Tonul se scurge de uleiul din conserva,se marunteste bine cu o furculita. Se taie morcovul rondele.Maslinele se spala si se scurg bine de apa. Se ia o gogonea,se pune o rondea de...

Salata de icre

In Aperitive / Garnituri la 21 Ian 2013

Se curata icrele de pielita ,se pune sare si se dau la rece pentru a lasa zeama. Cu ajutorul unui mixer ,mixam icrele adaugind cite putin ulei.Ele is vor mari volumul treptat. Apoi adaugam la fel,putin cite putin apa minerala si zeama de lamaie. Se adauga ceapa tocata marunt si se...

Ciuperci si dovlecei pane

In Mancaruri de legume la 21 Ian 2013

Berea se pune la congelator si se lasa pina aproape ingheata(asa nu va face spuma cind pregatim compozitia).Se pune bere intr-un castron si se adauga faina,amestecind cu telul pina obtinem un aluat asemanator unei smintini groase.Adaugam sare si piper dupa gust. Ciupercile le curatam,le taiem...

Paste la cuptor

In Paste la 20 Ian 2013

Pastele se pun la fiert in apa cu sare .Cind sunt fierte se scurg de apa. Intr-o tigaie punem putin ulei in care calim usturoiul.Cind acesta a prins culoare,il eliminam. Adagam kaizerul si ardeiul si le calim.Adaugam sare,piper si sosul bechamel.Amestecam bine si lasam 2-3 minute la foc...

Tortelli umplute cu hribi in sos de smintina

In Paste la 8 Ian 2013

Pastele le punem la fiert in apa cu sare.Cind sunt fierte le scurgem de apa si le amestecam cu sosul de smintina. Sosul de smintina il preparam calind kaizerul taiat fisii adaugind apoi smintina si la urma mararul.Se potriveste se sare si piper. Se servesc fierbinti

Spaghete cu sunca si legume

In Spaghete la 8 Ian 2013

Punem pastele la fiert in apa cu sare.Cind s-au fiert le scurgem de apa. Intr-o tigaie punem la calit sunca taiata felii mari si usturoiul.Cind s-a lasat putina grasime de la sunca adaugam ciupercile taiate felii si dovlecelul taiat fisii groase. Cu 5 minute inainte de a opri focul adaugam...

Un fel de musaca

In Mancaruri cu carne la 6 Ian 2013

Cartofii se curata de cooaja,se spala si se taie felii care se prajesc in ulei incins. Intr-un vas pentru cuptor punem un strat cartofi,un strat mozzarella taiata felii,crenvusti taiati rondele,baconul taiat foarte subtire,kaizerul taiat julienne,sare,piper si apoi un nou rind cartofi si iar...

Omleta

In Mancaruri cu carne la 5 Ian 2013

Ouale se bat cu sare si piper.Se adauga putin lapte.se calesc ardeii ,dovlecei.cind acestia s-au calit,adaugam kaizerul,crenvustii si salamul taiate julienne.Lasam sa se rumeneasca dupa care punem ouale. Lasam pe foc pina se incheaga dedesubt .Apoi adaugam rosia taiata felii si mozzarella...

Supa de peste

In Supe la 3 Ian 2013

se pune pestele mic curatat si se fierbe pina cade toata carnea de pe oase.se strecoara zeama si se arunca pestele maruntit. in aceasta zeamase pune knorr, se pune ceapa taiata in 2 si restul de legume curatate si taiate cuburi mari .cind cartoful este aproape fiert se adauga...

Iepure cu legume

In Mancaruri cu carne la 2 Ian 2013

Legumele le curatam si le spalam. Cartofii ii taiem cuburi mari, dovlecelul rondele mari, ardeiul se taie cuburi mari, ceapa se taie rondele. Intr-o tigaie punem ulei. Cand este incins se pune iepurele taiat in bucati, ceapa si usturoiul. Cand s-au rumenit putin adaugam legumele. Punem...

Rulada aperitiv

In Aperitive / Garnituri la 2 Ian 2013

Orezul se fierbe in apa cu sare.Cind e fiert il dam de pe foc si se lasa la racit. Ouale se fierb si ele.Cind sunt gata le decojim si le taiem felii. Ardeiul si dovlecelul le taiem felii si le facem la grill.Le lasam sa se raceasca. Pe o foaie de aluminiu facem un strat de prosciutto...

Tort la minut :)

In Torturi la 1 Ian 2013

Frisca se bate bine pana nu cade din castron daca il intorci. Ciocolata se marunteste cu un cutit. Se aseaza prima parte din blat, se insiropeaza cu compotul de piersici. Se aseaza un strat de frisca si se presara bucati de ciocolata. Asezam peste acesta urmatorul strat de blat. Facem...

Orez cu mix de branzeturi

In Aperitive / Garnituri la 26 Dec 2012

Orezul se pune la fiert. Morcovii se curata si se dau prin razatoare. Dovlecelul se taie cuburi mici, iar usturoiul se taie felii. Intr-o tigaie se caleste usturoiul impreuna cu dovlecelul. Se adauga sare si piper dupa gust. Cand orezul este aproape fiert, se adauga morcovul si se...

Salata de fructe

In Salate la 26 Dec 2012

Fructele se curata si se taie  felii ,respectiv cuburi. Se amesteca si se adauga zahar. Se lasa 5-10 minute ptr a se lasa zeama de la fructe. Se scurg de zeama se aseaza in boluri .Se orneaza cu frisca si ciocolata rasa. Se lasa la frigider pentru circa jumatate de ora.

Mujdei de usturoi Tony

In Sosuri la 26 Dec 2012

Intr-un castron se zdrobeste usturoiul curatat cu ajutorul aparatului de zdrobit usturoi. Se adauga sarea si zaharul apoi cu chisoiul se bate pana devine o crema, dupa care se adauga putin cate putin uleiul amestecand incontinuu pana se leaga bine. Adaugam iaurtul si mararul. Amestecam bine. Se...

Marinarea carnii

In Pt. carne la 26 Dec 2012

Ingredientele se amesteca bine. Dupa ce se pune carnea la marinat acoperim castronul cu folie de aluminiu Pentru carne taiata felii se tine cel putin doua ore la frigider. Pentru bucata intreaga de carne se lasa cel putin 12 ore la frigider.

Orez cu fructe de mare

In Fructe de mare la 26 Dec 2012

Se pune orezul la fiert in apa cu sare. Intr-o tigaie se caleste jumatate din ceapa cu usturoiul zdrobit cu mana. Dupa ce usturoiul a prins culoare se scoate din tigaie si il aruncam. Se adauga jumatate din ardei, mazarea, morcovul si jumatate din cantitatea de porumb. Se lasa cateva minute la...

Sos picant

In Sosuri la 20 Dec 2012

Ardeiul se spala si se taie cuburi. Rosiile se taie si ele marunt, ardeii se taie cit mai marunt. Toate acestea impreuna cu celelalte ingrediente se pun in blender si obtinem astfel o pasta. Se pune la borcan si se foloseste dupa trebuinta.

Afisate 1 - 30 din 46 retete    

Postari recente

publicat la 12.02.2014

Musaca de vinete cu dovlecei

publicat la 05.01.2014

Sendvis cu carne pui

publicat la 27.10.2013

Hamburger Tony

Horosmopul tau de astazi:

Rac

A gresi este omeneste…totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 12

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dovleac, mure si ciocolata - Desert aromat si pufos

de oanapl 7

pe 17.11 la 21:53

Peste rosu (biban rosu) prajit - Simplu si foarte gustos

de Caty 3

pe 17.11 la 17:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]