Omleta

de -tony- in Mancaruri cu carne, 5 Ian 2013 | 2979 vizualizari

 

nu am specificat cantitatile deoarece ele variaza in functie de persoanele la masa...

 

INGREDIENTE

  • oua
  • kaizer
  • salam
  • crenvusti
  • dovlecel
  • ardei gras rosu
  • rosii
  • mozzarella
  • sare
  • piper
  • lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta:

Ouale se bat cu sare si piper.Se adauga putin lapte.se calesc ardeii ,dovlecei.cind acestia s-au calit,adaugam kaizerul,crenvustii si salamul taiate julienne.Lasam sa se rumeneasca dupa care punem ouale.

Lasam pe foc pina se incheaga dedesubt .Apoi adaugam rosia taiata felii si mozzarella maruntita pusa deasupra. Apoi o dam la cuptor,150 grade ptr 12-15 minute.

Se serveste calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc tocata cu rulada de omleta