Paste la cuptor

de -tony- in Paste, 20 Ian 2013 | 6643 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste
  • 150 gr kaizer
  • 1/2 ardei gras
  • sos bechamel
  • usturoi
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste la cuptor:

Pastele se pun la fiert in apa cu sare .Cind sunt fierte se scurg de apa.

Intr-o tigaie punem putin ulei in care calim usturoiul.Cind acesta a prins culoare,il eliminam.

Adagam kaizerul si ardeiul si le calim.Adaugam sare,piper si sosul bechamel.Amestecam bine si lasam 2-3 minute la foc mic.

Adaugam pastele in acest sos,amestecam bine si punem totul intr-o tava pentru cuptor

Dam la cuptor pentru circa 10-15 minute la 150 grade.

Se servesc fierbinti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Sim0na 1

21.01.2013, 11:25

tare bune sunt..

diana_k 1

21.01.2013, 18:58

bune, bune

Toamna07 1

22.01.2013, 18:09

Si la mine o portie ...maree!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Timballo bianco