Vinetele le spalam,le taiem felii subtiri pe lung, presaram sare si le lasam la scurs.
Dovleceii ii spalam ,ii taiem felii pe lung.
Intr-o tigaie punem putin ulei si prajim feliile de dovlecei si feliile de vinete.Le scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina excesul de ulei.
Separat decojim ceapa,o tocam marunt si o calim in putin ulei.Adaugam carnea tocata ,amestecam si lasam la foc potrivit pana ce carnea isi schimba culoarea.Adaugam sucul de rosii,sare,piper,putin zahar si amestecam.Lasam cateva minute la foc mic pana ce scade sosul si apoi inchidem focul.
Intr-un vas pentru cuptor punem un strat de vinete,unul de dovlecei,parmezan,un strat de carne tocata.Repetam pana ce terminam ingredientele ,ultimul strat fiind de vinete peste care presaram putin parmezan si asezam rosiile spalate si taiete pe jumatate.
Dam la cuptor la 180 grade pentru 20 minute.
Pofta buna !