Musaca de vinete cu dovlecei

de -tony- in Mancaruri cu carne, 12 Feb 2014 | 5511 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 2 dovlecei
  • 500 gr carne tocata
  • ulei
  • 1 ceapa
  • 50 gr parmezan
  • 200 ml suc de rosii
  • 7 rosii cherry
  • sare
  • piper
  • zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de vinete cu dovlecei:

Vinetele le spalam,le taiem felii subtiri pe lung, presaram sare si le lasam la scurs.

Dovleceii ii spalam ,ii taiem felii pe lung.

Intr-o tigaie punem putin ulei si prajim feliile de dovlecei si feliile de vinete.Le scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina excesul de ulei.

Separat decojim ceapa,o tocam marunt si o calim in putin ulei.Adaugam carnea tocata ,amestecam si lasam la foc potrivit pana ce carnea isi schimba culoarea.Adaugam sucul de rosii,sare,piper,putin zahar si amestecam.Lasam cateva minute la foc mic pana ce scade sosul si apoi inchidem focul.

Intr-un vas pentru cuptor punem un strat de vinete,unul de dovlecei,parmezan,un strat de carne tocata.Repetam pana ce terminam ingredientele ,ultimul strat fiind de vinete peste care presaram putin parmezan si asezam rosiile spalate si taiete pe jumatate.

Dam la cuptor la 180 grade pentru 20 minute.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de vinete cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca de vinete cu dovlecei