Aperitiv

de -tony- in Aperitive / Garnituri, 21 Ian 2013 | 4314 vizualizari

 

Reteta este o reteta traditionala la italieni...in zona ciociaria

 

INGREDIENTE

  • 1 kg gogonele verzi de marime mica
  • 600 gr ton la cutie
  • 100 gr masline verzi mici
  • 1 morcov
  • sare
  • otet
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv:

Se curata gogonelele de interior,se presara sare in interior si se lasa cu fata in jos sa se scurga bine.

Tonul se scurge de uleiul din conserva,se marunteste bine cu o furculita.

Se taie morcovul rondele.Maslinele se spala si se scurg bine de apa.

Se ia o gogonea,se pune o rondea de morcov,maslina ,apoi umplem cu ton.Asa se procedeaza si cu restul gogonelelor.

Se pregateste un borcan,se aseaza gogonelele .Intr-un pahar amestecam otetul cu uleiul in  cantitati egale si turnam in borcan.

Se pune capac si se pot servi dupa circa 2 saptamini.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]