Imi place aroma cafelei asa ca am decis sa fac aceste fursecuri cu aroma intensa de cafea si decorate cu cate o bobita de cafea. Ma gandesc ca si lui Mos Craciun o sa-i prinda bine cateva bucati .
Ouale impreuna cu indulcitorul sau zaharul le mixam pana cand devine o spuma de o culoare galben deschis. Adaugam coaja de lamaie si sarea si cafeau solubila . Omogenizam pana cand se dizolva cafeau si adaugam jumate din faina (faina amestecata inainte cu praful de copt) si jumate din ulei.
Omogenizam si adaugam si restul de faina si ulei ramas.
Luam din aluat cat sa formam un biscuit (eu am incercat cu forma de biscuit dar se ineca asa ca am facut bilute).
Punem in mijloc o boaba de cafea si asezam in tava .
Dam tava la cuptorul incins la 180 grade si lasam cam 15 minute .
Lasati sa se raceasca si asezati biscuit in cutie metalica pentru pastrare