camelia75

1

Bucataras
incepator

bucuresti

Bucataras din 03.04.2011

RETETE94
PRIETENI102
Retete

Compot pentru iarna fara conservanti

In Sirop / Compot la 3 Noi 2014

Fructele bine spalate se pun in borcane (eu le-am pus aproape pline, insa daca doriti sa aiba zeama mai multa, puneti doar pe jumatate fructe in borcan), adaugati zaharul, zaharul vanilat si la final apa rece. Infiletati capacele bine, apoi puneti la fiert borcanele ( foc mediu de la inceput ),...

Prajitura cu mere

In Dulciuri la 31 Oct 2014

1.Mixati ouale cu zaharul pana ce devin ca o crema si zaharul s-a topit. 2.Adaugati uleiul si esente dupa gustul vostru. 3.Renuntati la mixer si adaugati faina amestecata cu praful de copt si cacaua ( in ploaie ). Trebuie sa iasa o compo zitie destul de tare. 4.Taiati merele...

Desert prajitura cu ciocolata si bilute de cocos

In Prajituri la 22 Oct 2014

Bilute de cocos:  Amestecati bine toate ingredientele, apoi lasati compozitia la frigider pentru 20 de minute. Blat de ciocolata:  Preincalzti cuptorul la 180C. Amestecati ingredientele uscate pentru blat: faina si cacaua cernuta, amidonul, praful de copt si sarea. Mixati albusurile...

Prajitura cu struguri si branza dulce

In Prajituri la 13 Aug 2014

Mod de preparare blat: 1. Mixati ouale cu zaharul si zaharul vanilat pana au cosistenta unei creme. 2. Adaugati uleiul si laptele,apoi faina cernuta amestecata cu praful de copt. 3. Impartiti compozitia in doua,iar intr-o parte puneti cacao si amestecati bine. Mod de crema de branza:...

Pastrav a la Venitienne

In Pastrav la 16 Mai 2014

1.Amestecati untul cu sarea,piperul,coaja de lamaie,rozamarinul,cimbrul si usturoiul tocat pana obtineti un amestec omogen. 2.Umpleti interiorul pestilor cu amestecul de unt. 3.Asezati pestii intr-un vas si puneti peste ei zeama de lamaie si uleiul de masline.Dati la frigider pentru o ora....

Creier pane

In Aperitive / Garnituri la 16 Mai 2014

1.Curatati si spalati foarte bine creierul. 2.Turnati 2 litri de apa in oala interioara si adaugati creierul,otetul si 1/2 lingurita cu sare. 3.Apasati butonul MENU ,selectati programul BOIL .Setati timpul pentru 10 minute,inchideti capacul si apasati START .Cand programul s-a finalizat...

Risotto

In Mancaruri de legume la 16 Mai 2014

1. Puneti uleiul in oala interioara. 2. Apasati butonul MENU , selectati programul FRY . Apasati COOKING TIME si selectati 10 minute. 3. Puneti ceapa, piperul, ciupercile si rosiile. Amestecati ocazional. 4. Adaugati orezul, mazarea, sofranul si supa, amestecati, apoi inchideti...

Ciorba de perisoare la multicooker

In Ciorbe la 16 Mai 2014

1.Puneti ceapa,morcovul si ardeiul gras in ola interioara.Turnati apa. 2.Apasati butonul MENU si selectati STEW ,apoi apasati COOKING TIME si selectati 45 minute.Apasati butonul START si lasati la gatit pentru 15 minute. 3.Amestecati carnea,ceapa,oul,orezul si cartoful cu putina sare...

Prajitura cu mere

In Prajituri la 15 Mai 2014

1.Mixati untul la temperatura camerei cu zaharul si zaharul vanilat pana capata consistenta unei creme. 2.Adaugati ouale si mixati bine. 3.Amestecati faina cernuta cu praful de copt bicarbonatul si sarea.Puneti jumatate din amestecul cu faina peste compozitia din bolul mixerului si cu...

Pizza la multicooker

In Pizza la 15 Mai 2014

1.Puneti intr-un castron/bol faina cernuta,uleiul,sarea si drojdia,apoi adaugati apa calduta.Framantati pana obtineti un aluat elastic si nelipicios. Acoperti castronul cu prosop curat si lasati la crescut 1 ora.(daca timpul nu va permite puteti sari peste acest pas) 2.Impartiti aluatul in 6...

Sarmale la multicooker

In Mancaruri cu carne la 14 Mai 2014

1.Puneti foile de varza in oala interioara 2.Apasati butonul MENU,selectati programul BOIL.Apasati COOKIG TIME si selectati 10 minute.Inchideti capacul si apasati START.Dupa finalizare programului,scoateti aparatul din priza si lasati sa se raceasca. 3.Amestecati carnea cu ceapa taiata...

Prajitura neagra

In Prajituri la 14 Mai 2014

1 Mixati ouale cu zaharul pana amestecul devine cremos,apoi adaugati untul. 2.Amestecati faina cernuta cu praful de copt si cacao,apoi o puneti peste amestecul cu oua. 3.Ungeti baza si peretii vasului interior cu unt apoi turnati compozitia uniform. 4.Apasati MENU,selectati programul...

Omleta la Multicooker

In Aperitive / Garnituri la 14 Mai 2014

1. Amestecati toate ingredientele intr-un bol. 2. Puneti uleiul in oala interioara.Apasati MENU,selectati programul BOIL si setati timpul pentru 12 minute. 3. Dupa 1 minut puneti amestecul cu oua,si inchideti capacul. 4. Cand programul este finalizat,Multicooker-ul trece automat pe modul...

Prajitura cu gem de gutui

In Prajituri la 21 Noi 2013

1.Intr-un bol puneti faina cernuta,apoi adaugati restul ingredientelor si framantati pana obtineti un aluat elastic si nelipicios. 2.Impartiti aluatul in trei parti,apoi cu ajutorul sucitorului intindeti foile. 3.Intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie pentru copt(eu am ramas fara...

Aripioare de pui caramelizate

In Pui la 17 Noi 2013

1.Incalziti cuptorul la 190 grade. 2.Spalati aripioarele,apoi le asezati in tava. 3.Amestecati toate ingredientele si compozitia obtinuta o turnati peste aripioare. 4.Dati la cuptor pentru ~ 60 de minute. Se servesc imediat.

Conopida cu carne

In Vita la 17 Noi 2013

1.Curatati conopida, o desfaceti in buchetele,apoi o fierbiti in apa cu sare timp de 4 minute.O scurgeti bine de apa,o condimentati cu sare si piper, apoi o prajiti in ulei de masline(sau de floarea soarelui). O scoateti pe o farfurie pe care ati pus servet de bucatarie, pentru a absoarbe...

Tort cu mousse de fructe de padure

In Torturi la 16 Noi 2013

Mod de preparare blat: Mixati ouale intregi cu zaharul pana ce devin ca o crema si isi tripleza volumul. 1.Amestecati faina cernuta cu cacaoa,apoi o adaugati treptat peste amestecul cu oua si zahar, amestecand cu atentie de jos in sus. 2.Puneti compozitia in tava tapetata cu unt si hartie...

Tort cu fructe si frisca

In Torturi la 24 Oct 2013

Mod de preparare blat de cacao: 1.Mixati foarte bine ouale cu zaharul, pana ce zaharul se topeste si compozitia devine ca o crema.Adaugati apa,esenta de rom,apoi faina cernuta si amestecata cu praful de copt,cacaua si un praf de sare.Puneti compozitia intr-o forma rotunda cu diametrul de...

Paste cu nuci si pesmet

In Fusilli la 4 Oct 2013

1.Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj,le scurgeti de apa,apoi le amestecati cu o lingura de unt. 2.Prajiti nucile intr-o tigaie de teflon,timp de 1-2 minute,apoi taiati-le in bucati potrivite. 3.Intr-o tigaie rumeniti pesmetul cu zaharul,amestecand continuu.Aveti grija sa...

Paste cu ciuperci si pastrama de vita la cuptor

In Paste la 4 Oct 2013

Fierbeti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj,apoi le dati la un jet de apa rece.Lasati-le la scurs. Mod de preparare sos Bechamel: Punem untul intr-o tigaie, iar cand s-a incins presaram faina si amestecam.Stingem cu lapte putin cate putin si amestecam continuu pana sosul se...

Penne cu inimi si pipote de pui

In Penne la 1 Oct 2013

Mod de preparare 1.Fierbeti pastele conform indicatiile dupa ambalaj,apoi treceti-le printr-un jet de apa rece si le lasati la scurs. 2.Intr-o tigaie mai mare,in uleiul bine incins caliti 2 minute ceapa si usuroiul. 3.Adaugati pipotele curatate, spalate si scurse de apa,pasta de...

Ciorba taraneasca de pui

In Ciorbe la 28 Sep 2013

Carnea de pui curatata si spalata se pune intr-o oala cu 3,5 l apa rece. Se pune la fiert si se spumuieste cu ajutorul unei spumiere de cate ori este necesar. Dupa ce a dat in cateva clocote se adauga legumele taiate cubulete ( ceapa, morcov, telina, pastranac,cartof,broccoli,etc ) si se lasa...

Spaghetti cu piept de pui si spanac

In Spaghete la 28 Sep 2013

Intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt,puneti rosiile spalate si taiate in patru. Stropiti-le cu putin ulei de masline,condimentati-le cu sare si ierburi de Provence,apoi le dati in cuptorul preincalzit la 180 de grade,timp de 40 minute. Cat rosiile sunt in cuptor, fierbieti spaghetele...

Spaghetti Pie

In Spaghete la 20 Sep 2013

1.Fierbeti spaghetele conform instructiunilor de pe ambalaj.Dupa ce au fiert,scurgeti-le apa. 2.Puneti spaghetele intr-un vas de yena uns cu putin unt.Amestecati spaghetele cu ouale batute,parmezanul ras,untul si putina sare(dupa gust). 3.Intr-o tigaie,in uleiul incins caliti ceapa si...

Pizza

In Pizza la 19 Sep 2013

Mod de prepare blat: 1.Puneti intr-un castron/bol faina cernuta,uleiul,sarea si drojdia,apoi adaugati apa calduta.Framantati pana obtineti un aluat elastic si nelipicios. Acoperti castronul cu prosop curat si lasati la crescut 1 ora.(daca timpul nu va permite puteti sari peste acest pas)...

Pizza Calzone

In Pizza la 18 Sep 2013

Mod de preparare blat: 1.Puneti intr-un castron/bol faina cernuta,uleiul,sarea si drojdia,apoi adaugati apa calduta.Framantati pana obtineti un aluat elastic si nelipicios. Acoperti castronul cu prosop curat si lasati la crescut 1 ora.(daca timpul nu va permite puteti sari peste acest pas)...

Pasta de ardei capia

In Conserve la 15 Sep 2013

1.Spalati si curatati ardeii. 2.Dati ardeii capia prin masina de tocat sau ii puteti mixa in robotul de bucatarie. 3.Adaugati sarea si puneti ardeiul intr-o oala(de preferat una care stiti ca nu lipeste).Lasati sa fiarba la foc mic pana se evapora toata apa.Amestecati constant pentru a nu...

Pui cu smantana

In Pui la 12 Sep 2013

1.Curatati si spalati pulpele de pui,apoi puneti-le la fiert in apa cu sare timp de 20 de minute.Dupa ce au fiert le scoateti din apa si le lasati la scurs. 2.Intr-o tigaie incingeti uleiul si prajiti pulpele pe ambele parti.Scoateti pulpele pe o farfurie pe care ati asezat servet de bucatarie...

Supa croata de ciuperci in vas Zepter

In Supe la 1 Aug 2013

1.Curatati ciupercile si cartofii,apoi le taiati cubulete. 2.In vasul Zepter, topiti untul,apoi puneti ceapa tocata marunt si usturoiul zdrobit.Le caliti 3 minute pana ceapa devine translucida. 3.Adaugati cartofii,ciupercile si supa fierbinte.Acoperiti cu capacul lasati sa fiarba pana ce...

Brodet od riba(Tocana de peste)

In Peste la 22 Iul 2013

1.Curatati,spalati si lasati pestele la scurs.Taiati pestele bucati potrivite si sarati-l dupa gust.Treceti bucatile de peste prin faina. 2.Prajiti pestele in ulei incins la foc mare timp de 2 minute, pe fiecare parte.Scoateti pestele pe o farfurie pe care ati pus servete de hartie, pentru a...

Afisate 1 - 30 din 94 retete    

Postari recente

publicat la 31.10.2014

Prajitura cu mere

Horosmopul tau de astazi:

Leu

"Daca te simti bine, nu te ingrijora! Trece!"

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 13

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]