Paste cu nuci si pesmet

de camelia75 in Fusilli, 4 Oct 2013 | 21495 vizualizari

 

Cand eram copil si o rugam pe mama sa ne faca ceva dulce,ne facea acest “desert” pentru ca era foarte rapid si satios.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr fusilli
  • 150 gr nuci
  • 150 gr pesmet
  • 150 gr zahar
  • 1/2 fiola rom
  • scortisoara dupa gust
  • 2 linguri unt/ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu nuci si pesmet:

1.Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj,le scurgeti de apa,apoi le amestecati cu o lingura de unt.

2.Prajiti nucile intr-o tigaie de teflon,timp de 1-2 minute,apoi taiati-le in bucati potrivite.

3.Intr-o tigaie rumeniti pesmetul cu zaharul,amestecand continuu.Aveti grija sa nu-l ardeti!Dupa ce trageti dupa foc adaugati nucile.

4.Puneti peste paste pesmetul cu nucile,scortisoara si rom dupa gust.

5.Puteti servi cald sau rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu nuci si pesmet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu pesmet