Prajitura cu mere – in 35 de minute cu tot cu pregatirea ingredientelor am obtinut o prajitura pufoasa si delicioasa.
1.Mixati untul la temperatura camerei cu zaharul si zaharul vanilat pana capata consistenta unei creme.
2.Adaugati ouale si mixati bine.
3.Amestecati faina cernuta cu praful de copt bicarbonatul si sarea.Puneti jumatate din amestecul cu faina peste compozitia din bolul mixerului si cu ajutorul unei palete din plastic o incorporati,apoi mixati din nou.
4.Adaugati laptele,esenta de vanilie,amestecul de faina ramas si mixati pana se omogenizeaza.
5.Ungeti baza si peretii vasului cu putin unt si asezati merele taiate felii,apoi turnati compozitia.
6.Apasati MENU,programul BAKE,temperatura de 180 gr,apoi COOKING TIME si selectati 45 minute.
7.Apasati START si inchideti capacul.
8.Dupa finalizare deconectati de la sursa de curent.
9.Scoateti prajitura din vas numai dupa ce s-a racit.