1.Puneti foile de varza in oala interioara
2.Apasati butonul MENU,selectati programul BOIL.Apasati COOKIG TIME si selectati 10 minute.Inchideti capacul si apasati START.Dupa finalizare programului,scoateti aparatul din priza si lasati sa se raceasca.
3.Amestecati carnea cu ceapa taiata marunt,condimentele si orezul(eu am pus si un ardei gras rosu taiat marunt)
4.Puneti o cantitate mica din compozitia formata pe fiecare frunza de varza si rulati-le.
5.Adaugati morcovul si ceapa in oala interioara.Selectati programul STEW si setati timpul la 1 ora si 40 de minute.Adaugati pasta de tomate in timpul prepararii.
6.Dupa 10 minute adaugati apa,zaharul,piperul si sarea.Asezati sarmalele in sosul format si inchideti capacul.
7.Cand programul este finalizat Multicooker-ul trece automat pe modul KEEP WARM.
8.Dupa finalizare deconectati de la sursa de curent.