CookieMonster

1

Bucataras
incepator

Bacau

Bucataras din 18.03.2013

RETETE77
PRIETENI150
Retete / Mancaruri cu carne

Varza dulce cu carne de vita

In Vita la 22 Noi 2013

1. Varza se spala bine si se indeparteaza primele frunze. 2. Se spala si se curata ceapa, morcovul, ardeii, rosiile si radacina de patrunjel. Se toaca marunt (eu am folosit robotul de bucatarie) si se pun la fiert in putina apa cu ulei aproximativ 15 minute. 3. Adaugam carnea de vita fiarta...

Friptura de vita iute si crema de ciocolata

In Vita la 1 Oct 2013

1. Spalati carnea, taiati-o cubulete si puneti-o la fiert 2 ore la foc mic intr-o oala semiacoperita. 2. Spalati, curatati ardeii de samburi si taiatii fasii subtiri. 3. Curatati, spalati si taiati marunt cu ajutorul robotului de bucatarie morcovii si cepele. 4. In 3 -4 linguri de ulei...

Pui cu lapte si stafide

In Pui la 1 Oct 2013

1. Spalati pulpele si aripile, apoi lasati-le la uscat pe un prosop absorbant. 2. Topiti untul la foc domol, adaugati carnea, lasati-o sa se rumeneasca frumos pe ambele parti, adaugati laptele. Lasati sa fiarba totul la foc moderat. 3. Cand laptele se evapora la jumatate adaugati stafidele,...

Piept de pui cu ardei copti si rosii

In Pui la 1 Oct 2013

 1. Ardeii se coc pe gratarul de aragaz, se intorc pe toate partile pentu a se rumeni frumos si se curata intr-un bol cu apa rece. Se lasa la scurs. 2. Spalam pieptul de pui, il lasam sa se usuce pe un prosop absorbant si-l taiem fasii subtiri. 3. Curatam si spalam ceapa, apoi o...

Ceafa de porc la gratar

In Porc la 11 Sep 2013

1. Taiem ceafa in felii groase de un deget. Le punem piper si sare dupa gust. 2. Cand focul gratarului s-a domolit, se vad numai carbunii, stergem bine gratarul cu o perie de sarma si apoi il ungem bine cu o bucatica de sunca. 3. Asezam feliile de carne si le intoarcem de pe o parte pe alta...

Pulpe de pui cu bere, usturoi si ridichi

In Pui la 8 Iul 2013

Pulpele se spala bine, se curata si se usuca cu ajutorul servetelelor absorbante. Se pune la incins uleiul si se adauga pulpele.  Intre timp spalam si curatam usturoiul si ridichile. Usturoiul il taiem marunt, iar ridichile felii subtiri. Se adauga peste pulpe, lasam 1 - 2 minute si...

Pipote si inimioare cu ceapa verde

In Pui la 17 Mai 2013

1. Se spala bine pipotele si inimile si se pun la fiert. Apa nu trebuie sa le acopere decat pe jumatate, se acopera oala si se mai amesteca din cand in cand. 2. Se lasa pana cand se inmoie pipotele si se aduga ceapa taiata rondele.  3. Cand lichidul este aproape evaporat si cepa...

Curcan umplut

In Curcan la 13 Mai 2013

1.Curcanul se spala bine, se usuca cu un prosop absorbant, se dezoseaza pieptul de curcan cu atentie sa nu rupem foarte tare piele de pe piept si se pune la marinat 24 de ore ( dafin , ienihibar,  sare ,  piper , apa, sos  soia , zahar, boia dulce si picant si usturoiul)....

Pui umplut cu ceapa si mazare

In Pui la 30 Apr 2013

1.Puiul se spala bine, se usuca cu un prosop absorbant, se dezoseaza pieptul de pui ( http://www.bucataras.ro/retete/pastrama-din-piept-de-pui-45527.html ) cu atentie sa nu rupem foarte tare piele de pe piept si se pune la marinat 24 de ore (dafin, ienihibar, sare, piper, apa, sos soia,...

Arpacas cu pui

In Pui la 22 Apr 2013

1.  Arpacasul se pune la inmuiat pentru 2 ore si carne de pui la fiert pentru 40 - 50 de minute ( era cocos de tara) 2. Carnea se scoate, se lasa la racit, se dezoseaza si se pune la marinat in putin sos worcestershire, sos soia si ulei de masline. 3. Punem la calit ceapa taiata...

Piept de pui cu bambus

In Pui la 11 Apr 2013

1. Pieptul de pui, fara piele, se taie fasii subtiri si se rumeneste putin in 2 - 3 linguri de ulei de masline. 2. Cand este putin rumenit se adauga vinul, dupa 5 minute si sosul de soia. 3. Adaugam lamele de bambus si lasam inca 5 minute. 4. La sfarsit punem ceapa taiata rondele 2...

Tocana de carne cu ceapa

In Porc la 9 Apr 2013

1. Ceapa se curata si se taie solzisori. Se pune intr-o tigaie impreuna cu untul, inabusind-o 20 de min. Se sareaza si pipereaza dupa gust. O scoatem cu o paleta si o punem intr-un castron. 2. Adaugam carnea taiata fasii in sosul ramas in tigaie turnam supa. O lasam la fiert 20 de minute....

Snitele de porc in crusta aromata

In Porc la 2 Apr 2013

1. Carnea se spala bine, se usuca pe un prosop absorbant, se taie in felii groase de 2 cm si o batem bine. Feliile de carne bine batute se pun la marinat impreuna cu iaurtul, cateii de usturoi pisati, boia dulce si picanta, sare ( se poate inlocui cu sos de soia) si chimenul. Se lasa peste...

Gulas de porc cu zacusca si tuica

In Porc la 31 Mar 2013

Se testeaza calitatea tuicii :) 1. Ceapa o curatam, o taiem marunt si o punem la calit in ulei incins impreuna cu putina sare. 2. Adaugam carnea taiata cubulete si lasam se faca in siuc propriu amestecand din cand in cand. 3. Cand sucul a scazut putin adaugam si usturoiul taiat feliute....

Pui si ceapa la cuptor in sos rosii si bulete de branza

In Pui la 25 Mar 2013

1. Puiul se taie ( eu am folosit pulpele, aripioarele si pieptul de pui dezosat), se spala bine si se usuca pe un prosop absorbant. 2. Ceapa se curata, se unge bine cu putin ulei de masline si se aseaza intr-un vas termorezistent impreuna cu o cana de sos de rosii. 3. Puiul se aseaza...

Afisate 1 - 15 din 15 retete    

Postari recente

publicat la 27.11.2013

Tarta cu varza si ceapa rosie

Horosmopul tau de astazi:

Leu

Este bine sa lasi bautura….insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.

 
 
 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]