Ciocolata de casa cu cafea

de Miha in Dulciuri, 3 Iun 2013 | 5393 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 ml cafea
  • 200 g zahar
  • 100 g unt
  • 300 g lapte praf
  • 1 lingura esenta de cafea
  • 1 foaie mare de napolitana
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata de casa cu cafea:

Cafeaua o punem la fiert cu zaharul. Lasam sa dea cateva clocote, pana se topeste zaharul.  Adaugam untul si fierbem pana se topeste. Dam deoparte si adaugam laptele praf si esenta de cafea. Amestecam energic, sa nu se formeze cocoloase, pana compozitia este bine omogenizata.

Foaia de napolitana o taiem in 2. Punem ciocolata de casa calda pe una din foi, nivelam bine, apoi acoperim cu cea de-a doua foaie de napolitana. Dam la rece pana se intareste, apoi potionam dupa dorinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa cu cafea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

Miha 1

04.06.2013, 10:59

Buna dimineata dragelor! Cu drag v-as servi, dar acum nu va pot da decat cafeaua din ciocolata

kukibella 1

04.06.2013, 12:31

alilianaa 1

06.06.2013, 19:21

minunata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciocolata de casa cu biscuiti si crantz de nuci