Prajitura cu caise

de butoiaurora76 in Prajituri, 8 Iul 2013 | 20392 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 300 g zahar
  • 250 g faina
  • o ceasca ulei
  • o cana iaurt
  • 1 praf de copt
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • esenta lamaie
  • 700 g caise
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu caise:

Se separa ouale. Se bat albusurile bine cu un praf de sare si cu zaharul. In bezeaua rezultata se adauga galbenusurile unul cate unul, mixand dupa fiecare, apoi uleiul, iaurtul in care s-a dizolvat praful de copt, zaharul vanilat, esenta de lamaie si faina in ploaie.

Prajitura se introduce in cuptorul preancalzit la 180 grade pentru 40 minute aproximativ. Intai am bagat blatul la cuptor, l-am lasat 5-10 minute sa se umfle si apoi am pus caisele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu caise" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

Bya Ralu 1

08.07.2013, 23:37

e mortala prajiturica ta

butoiaurora76 1

09.07.2013, 14:12

chiar e buna, aromata! ma bucur ca va place!

Luminita1955 1

09.07.2013, 21:12

Cred ca este foooarte buna! As vrea s-o fac si eu. Am rugamintea sa-mi spui, ce diametru are forma in care ai copt-o.
Multumesc anticipat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura turceasca cu iaurt si sirop de citrice