Pui cu lapte si stafide

de CookieMonster in Pui, 1 Oct 2013 | 2876 vizualizari

 

Ca sa nu ma plictisesc in bucatatarie mai facem cateva experimente :D

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 2 aripioare
  • 500 ml de lapte
  • 50 g de unt
  • 25 g stafide
  • 1 varf de cutit de praf lemongrass
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita de oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu lapte si stafide:

1. Spalati pulpele si aripile, apoi lasati-le la uscat pe un prosop absorbant.

2. Topiti untul la foc domol, adaugati carnea, lasati-o sa se rumeneasca frumos pe ambele parti, adaugati laptele. Lasati sa fiarba totul la foc moderat.

3. Cand laptele se evapora la jumatate adaugati stafidele, sarea, piperul, oregano si lemongras.

4. Se poate servi cand lichidul este aproape evaporat si carnea bine patrunsa.

 

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Daca vi se pare prea dulce puteti adauga mai mult praf de lemongrass

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu lapte si stafide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu bambus