Snitele de porc in crusta aromata

de CookieMonster in Porc, 2 Apr 2013 | 3842 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne porc fara os
  • 1 pahar iaurt
  • 1 lingurita seminte chimen
  • 1 lingurita boia ardei iute
  • 1 lingurita boia ardei dulce
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingurita sare
  • 2 oua
  • pesmet
  • 2 linguri oregano
  • 2 linguri patrunjel uscat
  • faina alba
  • ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc in crusta aromata:

1. Carnea se spala bine, se usuca pe un prosop absorbant, se taie in felii groase de 2 cm si o batem bine. Feliile de carne bine batute se pun la marinat impreuna cu iaurtul, cateii de usturoi pisati, boia dulce si picanta, sare ( se poate inlocui cu sos de soia) si chimenul. Se lasa peste noapte.

2. Carnea se scote pe o farfurie iar marinata se amesteca bine cu 2 oua. Pesmetul se amesteca bine cu oregano si patrunjel.

3. Trecem feliile de carne prin faina, apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet.

4. Prajim la foc mediu spre mic si schimbam din cand in cand uleiul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc in crusta aromata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc pane cu rozmarin