1. Arpacasul se pune la inmuiat pentru 2 ore si carne de pui la fiert pentru 40 - 50 de minute ( era cocos de tara)
2. Carnea se scoate, se lasa la racit, se dezoseaza si se pune la marinat in putin sos worcestershire, sos soia si ulei de masline.
3. Punem la calit ceapa taiata solzisori si usturoiul tait felii, adaugam carnea si marinata. Amestecam din cand in cand si punem si vinul. Cand lichidul s-a evaporat la jumatate adaugam arpacasul.
4. Dupa 5 minute adaugam supa si 1 lingura de oregano, lasam focul la mic, acoperim partial oala si lasam sa fiarba la foc mic pana cand arpacasul se inmoaie putin si supa se evapora complet.
5. Puneti putin sos de soia, pentru a-i oferi un gust sarat si luati de pe foc.
Pofta buna!
1
Se serveste cald cu usturoi si smantana.