AndrutzaP

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 13.03.2016

RETETE84
PRIETENI215
Retete / Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu legume,la cuptor

In Pui la 4 Noi 2016

    Incepem cu pulpele pe care le spalam si le condimanetam cu sare si boia dulce. Le prajim intr-o tigaie cu ulei. Intre timp tocam, nu foarte marunt, ceapa, usturoiul, ardeii si ciupercile.    Cand copanele sunt rumenite usor la suprafata, le scoatem din tigaie.  ...

Porc Sichuan

In Porc la 24 Oct 2016

Incepem prin a hidrata urechile de lemn in apa fierbine. Trebuiesc lasate la hidratat aproximativ 30 minute. Carnea de porc o taiem fasii lungi de 2-3 cm si o amestecam bine cu jumatate din cantitatea de sos de soia. Intr-o tigaie wok punem la incins jumatate din cantitate de ulei. Calim...

Copanele crocante

In Pui la 2 Sep 2016

    Pentru inceput fierbeti copanele timp de 10-15 minute. Cat sunt inca fierbinti, desprindeti pielea de pe fiacare copan in parte.      Intr-o tigaie antiaderenta puneti ulei la incins (cat sa acopere copanele). Cat se incinge uleiul pregatiti oualele (batute bine),...

Varza călita cu mușchiuleț de porc

In Porc la 19 Iul 2016

   Tocati varza marunt si asezati-o intr-un castron incapator. Adaugati peste ea mararul tocat si amestecati bine cu sare. "Framantati" putin varza in mana pentru a se inmuia.    Intr-o tigaie caliti ceapa in cele 2 linguri de ulei. Adaugati si bulionul de rosii...

Chiftelute cu ardei copt

In Porc la 15 Iul 2016

   Ardeii capia se coc in cuptor si apoi se transforma intr-o pasta omogena cu ajutorul unui blender vertical.    Carnea tocata se amesteca cu ceapa, usturoiul, patrunjelul, oualele, si condimentele. Omogenizati bine si apoi adaugati pasta de ardei si faina. Amestecati bine...

Șnițele din piept de pui marinat

In Pui la 12 Iul 2016

   Acest mod de pregatire necesita putin mai mult timp deoarece trebuie marinata carnea. Sosul in care se va marina carnea se face astfel: mustarul se amesteca cu sosoul worcester si cu otetul balsamic bine, pana se omogenizeaza. Se condimenteaza cu sare si piper. Sosul impreuna cu...

Budinca cu cartofi și carne de pui

In Pui la 12 Iul 2016

   Cartofi se curata si se pun la fiert. Pieptul de pui se portioneaza in felii subtiri si se prajeste in 50 ml ulei.    Separat se bat cele 3 oua cu smantana, sare si piper (dupa gust). Ardeiul se taie patratele si patrunjelul se toata marunt.    Cartofii...

Tocanita de pipote si inimi

In Pui la 15 Mai 2016

   Pipotele si inimile se spala foarte bine. Inimile se taie in jumtate si se spala bine de sangele ramas in interiorul ventriculelor.     Intr-o tava unsa cu ulei de masline se pune carnea si apoi, peste, legumele curatate si taiate dupa preferinta.   ...

Pulpe de pui cu legume si morcov caramelizat

In Pui la 26 Apr 2016

Incepeti cu caramelizarea morcovilor. Morcovii, curatati si spalati, se taie rondele si si fierb in apa cu sare. Dupa ce apa a dat in clocot, adaugati rondelele de morcovi si mai lasati 2-3 minute. intr-o tigaie puneti untul, mierea si zaharul. Cand acestea ajung la punctul de fierbere puneti...

Ficatei trasi la tigaie cu ceapa

In Ficat la 22 Apr 2016

Ficatei se spala si se curata de pielite si se acopera cu lapte pentru 15 minute. Dupa cele 15 minute, se scot cu un cleste din lapte si se pun in tigaia unsa cu ulei si incinsa. Tigaia acoperita cu un capac, se lasa la foc mic pana se evapora toata apa lasata de ficatei. Cand ficatei sunt...

Reteta de tocanita de ceapa cu carne de porc si suc de rosii

In Porc la 13 Apr 2016

Preparare Reteta de tocanita de ceapa cu carne de porc si suc de rosii Carnea de porc o taiati fasiute ( nu foarte subtiri ca se va usca).  Ceapa se toaca marunt, la fel ca la orice tocanita. La fel  si ardeiul, il taiati cubulete mici. Intr-o cratita puneti uleiul la incins....

Snitele italiene cu carne de porc si parmezan

In Porc la 13 Apr 2016

Fiecare bucata de carne se inveleste in folie de plastic si se bate cu ciocanul de snitele pe ambele parti. Apoi, individual, se pudreaza cu sare si piper. Apoi, in cate o farfurie asezati ingredientele astfel. 1-faina 2-cele 3 oua batute amestecate cu jumatate din cantitatea de parmezan...

Carne de porc cu piure la cuptor

In Porc la 11 Apr 2016

Eu am folosit piureul si carnea ramase de la cina din ziua anterioara. Reteta este foarte buna in cazul in care va raman carne si/sau piure nemancate si nu vreti sa le aruncati (dar nici nu le mai mananca nimeni). Folositi un vas ce poate fi bagat la cuptor. Ungeti vasul cu unt si asezati...

Friptura de porc cu bere neagra

In Porc la 27 Mar 2016

Intr-o tigaie se pune la incins ulei pentru prajit. Carnea de porc se taie cubulete si se acopera cu faina pe toate partile. Se prajeste in uleiul incins foarte, foarte bine. Prajiti cubuletele de carne atat cat sa se arameasca la suprafata si apoi le scoateti si le puneti intr-o tava pe care...

Afisate 1 - 14 din 14 retete    

Postari recente

publicat la 13.03.2017

Desert cheesecake cu Oreo

Horosmopul tau de astazi:

Berbec

O zi oarecare, liniştită şi fără evenimente speciale. Înveţi să acorzi mai multă atenţie semnelor pe care scrie “Atenţie, cad pietre!”

 
 
 
Retete preferate
Prajitura Tosca

Voturi:45

Pui cu lamaie

Voturi:43

Toate retetele preferate
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]