Pulpe de pui cu legume,la cuptor

de AndrutzaP in Pui, 4 Noi 2016 | 3208 vizualizari

 

O cina grozava si rapida.

 

INGREDIENTE

  • 8 copanele
  • 2 ardei
  • 1 ceapa mare
  • 4 catei de usturoi
  • 10 ciuperci
  • 1 conserva de rosii cuburi (400 g)
  • sare, piper, foi de dafin, boia dulce
  • ulei
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu legume,la cuptor:

    Incepem cu pulpele pe care le spalam si le condimanetam cu sare si boia dulce. Le prajim intr-o tigaie cu ulei. Intre timp tocam, nu foarte marunt, ceapa, usturoiul, ardeii si ciupercile.

   Cand copanele sunt rumenite usor la suprafata, le scoatem din tigaie.

   Intr-o tava unsa cu ulei (in care am prajit carnea) asezam copanele si toate legumele deasupra. Turnam conserva de rosii si apa (350 ml). Condimentam cu sare, piper si 2 foi de dafin

    Acoperim tava cu folie alimentara si bagam la cuptorul preincins la 200 grade pentru 50 minute. Dupa 50 minute scoatem folia, mutam cuptorul pe ventilatie si mai lasam tava in cuptor pentru alte 10 minute.

    Presaram patrunjel deasupra si servim cu pofta!

    Pofta buna!

   

   

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu legume,la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu legume si bere