Ficatei trasi la tigaie cu ceapa

de AndrutzaP in Ficat, 22 Apr 2016 | 3774 vizualizari

 

Ficatei de pui reprezinta un fel de mancare usor de preparat si gustos. Personal, am inceput sa ii prefer si sa-i mananc acum vreo 10 ani, cand mi-i gatea iubitul meu. 

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat de pui
  • 300 ml lapte
  • 2 cepe
  • ulei
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei trasi la tigaie cu ceapa:

Ficatei se spala si se curata de pielite si se acopera cu lapte pentru 15 minute.

Dupa cele 15 minute, se scot cu un cleste din lapte si se pun in tigaia unsa cu ulei si incinsa.

Tigaia acoperita cu un capac, se lasa la foc mic pana se evapora toata apa lasata de ficatei. Cand ficatei sunt aproape facuti, adaugati in tigaie ceapa taiata julienne si mai lasati cateva minute.

Asezonati cu sare si piper.

Se servesc fierbinti cu sos de usturoi cu smantana.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei trasi la tigaie cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele cu sos de rosii gratinate - Mancarea savuroasa si rapida

de Rocsi 9

ieri la 19:32

Placinta cu branza si vanilie - Reteta simpla si rapida

de laura_n 7

ieri la 16:32

Cheesecake cu dulceață de smochine - Desertul delicios și rapid la pahar

ieri la 10:11

Prajitura cu prune si mascarpone - Desert delicios de toamna

de oanapl 7

pe 29.09 la 18:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
ficatei