Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le prefera pe cele clasice, eu mai fac mici schimbari uneori.
Acest mod de pregatire necesita putin mai mult timp deoarece trebuie marinata carnea. Sosul in care se va marina carnea se face astfel: mustarul se amesteca cu sosoul worcester si cu otetul balsamic bine, pana se omogenizeaza. Se condimenteaza cu sare si piper. Sosul impreuna cu carnea se pune intr-o caserola si deasupra (fara a a amesteca) se pune rozmarinul si coriandrul. Caserola se da la congeator pentru 30 minute sau pentru 1 ora la frigider.
Cand carnea s-a marinat se pregatesc snitelele. Fiecare bucata de carne se da prin ou si pesmet astfel : pesmet, ou, pesmet. Carnea se aseaza pe un gratar sub care ati pus o tava tapetata cu hartie de copt.
Snitelel se gatesc la cuptorul preincins la 200 grade pentru circa 30 minute. Cand sunt gata se presara cu parmezan ras astfel: se presara pe o parte se inchide usa la cuptor pentru 3 minute (pana se topeste) si se repeta operatiunea si pe partea celalta.
Serviti cu placere.
1
la marinat eu am pus rozmarinul si coriandrul deasupra, fara a a amesteca, pentru ca nu am vrut sa ia un gust puternic de la acestea ci numai o nota subtila. Deasemenea, puteti renunta la ele daca nu va plac.