Daca tot au ramas carne de porc si piure, nu le puteam arunca, nu?
Eu am folosit piureul si carnea ramase de la cina din ziua anterioara. Reteta este foarte buna in cazul in care va raman carne si/sau piure nemancate si nu vreti sa le aruncati (dar nici nu le mai mananca nimeni).
Folositi un vas ce poate fi bagat la cuptor. Ungeti vasul cu unt si asezati ingredientele astfel: jumatate din cantitatea de piure, carnea taiata fasiute/cubulete, jumatate din cantitatea de parmezan ras, restul de piure, restul de parmezan ras.
Vasul il bagati la cuptor la 200 grade celsius si-l lasati aproximativ 30 min (parmezanul trebuie sa faca o crusta maronie la suprafata)
Se serveste fierbinte!
Pofta Buna!
1
Daca preparati piure-ul pe loc asigurati-va ca este mai tare, altfel budinca va iesi prea moale/apoasa
2
Puteti bate si un ou deaspura, peste parmezan
3
Daca piure-ul si carnea sunt deja sarate/condimentate nu mai puneti sare.