Retetele la cuptor intra in topul preferintelor mele. Sunt perfecte mai ales atunci cansd trebuie sa pregatim repede cina.
Cartofi se curata si se pun la fiert. Pieptul de pui se portioneaza in felii subtiri si se prajeste in 50 ml ulei.
Separat se bat cele 3 oua cu smantana, sare si piper (dupa gust). Ardeiul se taie patratele si patrunjelul se toata marunt.
Cartofii fierti si racoriti se taie cubulete si se amesteca cu oualele batute cu smantana. Carnea se amesteca cu patrunjelul si cu ardeiul tocat.
Cartofii amestecati cu carnea se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Se da la cuptorul preincins la 200 grade celsius. Cand budinca s-a "legat" si s-a rumenit deasupra (aprox 30 min) presarati parmezanul ras si mai lasati-o in cuptor pentru 10 minute.
Se serveste calda, dar este la fel de buna si rece.
Serviti cu placere!