simona72

7

Bucataras
Top-Chef

Hunedoara

Bucataras din 14.01.2013

RETETE870
PRIETENI323
Retete / Paste

Spaghete cu somon afumat

In Spaghete la 26 Aug 2014

Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Usturoiul se taie marunt si se caleste pt 1 minut in putin ulei de masline. Rosiile se taie in cuburi mari, ardeiul se taie marunt si se pun peste usturoi. Se lasa toate sa se caleasca 2-3 minute. Se adauga mixul de...

Melcisiori si conopida gratinate, sub crusta de bacon

In Paste la 24 Aug 2014

Se fierb melcisiorii in apa cu sare al dente. Conopida eu am fiert-o la stimer. Se pun melcisiorii intr-un vas termorezistent, iar peste melci se pune conopida fiarta si usor zdrobita cu telul pentru piureul de cartofi. Se pudreaza cu sare si piper si se amesteca. Cascavalul si branza se dau pe...

Gnocchi cu sos ragu

In Paste la 23 Aug 2014

Carnea se spala, se usuca cu proasoape de hartie, se taie cubulete si se da prin masina de tocat sau o maruntiti la robotul de bucatarie. Ceapa se taie marunt si se caleste in cateva linguri ulei de masline. Se adauga carnea tocata, se amesteca mereu pana se desface carnea, scade zeama lasata si...

Lasagna cu vinete, dovlecei si carne de porc

In Lasagna la 30 Iun 2014

Carnea de porc, se spala, se taie cubulete si se toaca. Se pun la incins 2-3 linguri ulei de masline, se adauga carnea tocata, se amesteca sa se desfaca carnea si se caleste. Se adauga sare si piper dupa gust. Vanata si dovlecelul se spala se sterge de surplusul de apa, nu se curata coaja, se...

Spaghete cu sos de branzeturi si fulgi de chili

In Tortellini la 29 Mai 2014

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp se face sosul: se pune untul si uleiul de masline intr-o tigaie(eu am folosit un wok), se lasa sa se topeasca untul, se adauga faina si se amesteca cu un tel tip para pana se desface faina. Se adauga treptat laptele caldut in timp...

Paste svabesti cu legume si carne de pui

In Paste la 1 Mai 2014

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Sunt gata in 2 minute, imediat ce se ridica la suprafata, exact ca si la galustele din cartofi. Pastele fierte se trec prin jet de apa si se pun intr-un vas termorezistent uns cu 1 lingurita unt.  Ceapa verde si usturoiul se taie in...

Gnocchi din cartofi, umpluti cu branza si sos dulce picant

In Paste la 19 Apr 2014

Gnocchi se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Rosiile se curata de coaja, se taie cubulete si se pun pe foc 5 minute pana scade putin din sucul lasat. Se adauga apa, pasta de tomate, pasta de ardei si lasam inca 5 minute sa fiarba. La urma condimentam dupa gust cu sare, piper, zahar,...

Salata de paste cu legume si jambon de porc

In Penne la 27 Ian 2014

Desfaceti conservele de porumb si mazare, aruncati apa de pe ele, le treceti prin jet de apa curata si le lasati sa se scurga. Le puneti intr-un vas mare, incapator. Taiati castravetii cubulete mici din cutit. Taiati feliile de jambon in cubulete de marime medie. Amestecati toate ingredientele....

Spatzle cu amestec de mirodenii

In Paste la 8 Dec 2013

Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Ceapa se curata, se taie marunt si se caleste in 2 linguri ulei de masline. Se adauga carnatul taiat feliute, la fel si pulpa de porc si se calesc usor. Apoi vine randul usturoiului taiat feliute si sucul de rosii. Lasam pe...

Budinca dulce de branza cu spaghete

In Spaghete la 26 Noi 2013

Spaghetele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp se pregateste umplutura si o tava tremorezistenta unsa cu 1 lingura unt. Se amesteca ouale cu zaharul, iaurtul, branza, mascarponele, stafidele si vanilia. Dupa ce pastele au fiert, se strecoara se pun in vasul...

Spaghete cu sos de rosii si chiftelute

In Spaghete la 7 Oct 2013

Carnea tocata se amesteca cu oul, pesmetul, sare si piper dupa gust,oregano, busuioc, usturoiul zdrobit, painea inmuiata in lapte, scrursa si sfaramata, patrunjel tocat. Se amesteca toate ingredientele, iar cu mana umeda se formeaza chiftelute. Se prajesc in ulei incins pana devin rumene si se...

Spaghete Bologneze

In Spaghete la 7 Oct 2013

Punem uleiul la incins intr-o tigaie si adaugam carnea tocata. Amestecam mereu sa se desfaca carnea si sa se prajeasca uniform. Dupa ce nu mai este nici o bucatica de carne albicioasa, adaugam ceapa taiata marunt si usturoiul si le lasam sa se caleasca. Adaugam sare si piper dupa gust, sos iute,...

Paste cu sos de rosii, ciuperci si carnaciori

In Paste la 20 Sep 2013

Ceapa se curata si se taie marunt si se caleste in ulei de masline. Se adauga usturoiul taiat feliute,  ciupercile de roua intregi(pt ca sunt mici), iar ciupercile champinion taiate in jumatati sau sferturi depinde cat sunt de mari. Se amesteca si se lasa sa se caleasca impreuna. Se adauga...

Gnocchi din cartofi cu smantana si ceva fin de la Delaco

In Paste la 11 Sep 2013

Curatati cartofii si fierbetii in apa cu sare. Cand sunt fierti zdrobitii ca pt piure si adaugati si un praf de sare. Puneti cele 2 galbenusuri si amestecati. Puneti cate putina faina si amestecati cu o lingura compozitia de cartofi. Trebuie sa va iasa un aluat de consistenta nu foarte tare....

Tagliatelle cu vinete si ceva fin de la Delaco

In Paste la 8 Sep 2013

Vanata se spala, se sterge cu un prosop, se taie feliute si se prajesc in tigaia gril unsa cu putin ulei de masline.Punem un vas cu apa si sare la fiert, iar cand apa da in clocot adaugam pastele si le fierbem al dente. Daca aveti feliutele de vinete facute dinainte totul merge f repede, in aprox...

Penne cu bacon si ceva fin de la Delaco

In Penne la 28 Aug 2013

Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Baconul se taie feliute si se caleste in putin ulei(de preferat de masline daca aveti). Branzica de la Delaco se amesteca cu cealalta branza, cu smantana si iaurtul. Cand pastele sunt fierte se pun intr-o tava...

Lasagna cu carne

In Lasagna la 18 Aug 2013

Ceapa se spala si se taie marunt si se caleste in putin ulei de masline. Carnea tocata se adauga peste ceapa si se caleste impreuna, amestecand intr-una in carne pana se desface si nu mai este albicioasa, iar apoi se continua calirea pana scade apa pe care a lasat-o carnea. Dupa ce carnea a fost...

Inimioare cu ciuperci si carnaciori

In Paste la 19 Iul 2013

Ciupercile se spala, se taie in sferturi si se prajesc in 2 linguri de ulei la foc iute. Carnaciorii taiati rondele se prajesc in aceeasi tigaie cu celelalte 2 linguri de ulei la foc iute pana devin aurii. Se pun ciupercile si carnaciorii prajiti intr-un vas termorezistent, pastele se fierb in...

Paste quatro formaggi

In Paste la 18 Iul 2013

Pastele se fierb cu apa si sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Pt sos: punem untul si uleiul la incins intr-o tigaie, adaugam usturoiul intreg(doar putin zdrobit) si lasam 1 minut pe foc. Adaugam smantana pt frisca, iar cind aceasta aproape da in clocot punem brinzeturile date pe...

Varza calita cu taitei

In Paste la 4 Iun 2013

Punem la incins 4-5 linguri ulei de masline, taiem ceapa marunt si o punem la calit. Varza spalata si curata o taiem cit putem de subtire fidelute, o pudram cu sare si o "frecam" usor sa nu o zdrobim, doar sa se inmoaie si sa piarda din volum. Daca aveti o cratita mai mare atunci nu...

Paste cu sos de leurda

In Paste la 22 Mai 2013

Pastele se pun in apa cu sare la fiert si se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Pt sos: spalam leurda si o taiem in bucati mai mari, se pune in robotul de bucatarie, se adauga uleiul de masline, nucile, cascavalul taiat bucati si se paseaza. Se adauga si restul ingredientelor pt...

Gnocchi cu sos de rosii

In Paste la 27 Apr 2013

Uleiul il punem la incins intr-o tigaie, adaugam baconul taiat feliute, lasam sa se prajeasca putin, adaugam ceapa si usturoiul taiat rondele, mai lasam 1 minut si adaugam conserva de suc de rosii. Lasam sa fiarba 5 minute sosul, adaugam sare,piper, zahar si busuioc si dupa gust pasta de ardei...

Paste tricolore cu branza

In Paste la 18 Apr 2013

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, le scurgem de apa si le punem intr-un vas termorezistent uns cu o lingura ulei de masline. Untul si uleiul ramas le punem pe foc intr-o craticioara, dupa ce s-a topit untul adaugam o lingura faina, amestecam cu un tel si adaugam laptele...

Cannelloni cu urda, sos pesto si leurda

In Cannelloni la 4 Apr 2013

Pregatim umplutura pt cannelloni: urda o zdrobim cu furculita, adaugam celelate ingrediente, amestecam, leurda o spalam si o tocam fin si o punem peste urda amestecata cu celelalte ingrediente. Cu aceasta compozitie umplem cannelloni si le asezam intr-o tava termorezistenta unsa cu putin ulei...

Fettuccine cu sos pesto si salata

In Paste la 3 Apr 2013

Pastele le punem in apa cu sare la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. Le scurgem de apa si le amestecam cu sosul pesto. Pt salata: legumele le spalam sub jet de apa si le taiem felii, amestecam toate ingredientele pt salata, sare, ulei de masline si zeama de lamaie dupa gust, taiem si...

Paste Carbonara

In Spaghete la 24 Mar 2013

Pastele le fierbem in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Punem uleiul intr-o tigaie pe foc, cind este incins punem usturoiul tocat feliute si-l lasam citeva secunde, adaugam baconul taiat feliute, il lasam sa se prajeasca putin iar apoi punem ciupercile taiate feliute. Punem...

Paste alla puttanesca cu dovlecei

In Spaghete la 14 Mar 2013

Dovleceii ii spalam, le taiem capetele, ii taiem felii si ii prajim intr-o tigaie gril. Pastele le fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Facem sosul: punem tigaia pe foc cu uleiul, taiem baconul sau sunca feliute si le prajim usor, adaugam usturoiul si ardeiul iute taiate marunt, lasam 1...

Cannelloni cu carne de pui

In Cannelloni la 25 Feb 2013

Carnea o dam prin masina de tocat carne. Punem in tigaie ulei si unt, adaugam ceapa tocata marunt si usturoi, lasam sa se caleasca, adaugam carnea macinata si amestecam intr-una pina carnea devine alba si se desface. Adaugam conserva de rosii cu rosiile taiate marunt si sucul de rosii, lasam...

Tagliatele cu midii

In Spaghete la 20 Feb 2013

Midiile le spalam si le curatam bine de tot "parul" si mizeria care o au pe ele. Punem o oala cu apa la fiert si fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, le lasam sa fiarba doar pe trei sferturi . Punem o cratita pe foc cu ulei si unt, lasam sa se incinga, adaugam...

Afisate 31 - 59 din 59 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Rac

Esti imprevizibil ca de obicei. Si azi vei starni admiratie si ingrijorare.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

ieri la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

ieri la 12:28

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

pe 22.12 la 16:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]