Spatzle cu amestec de mirodenii

de simona72 in Paste, 8 Dec 2013 | 4756 vizualizari

 

Nimic mai simplu pt o masa de pranz...

 

INGREDIENTE

  • 1 punga spatzle
  • 1 punga amestec de mirodenii
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa rosie
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 bucata carnat cu cimbru de la Sergiana
  • 3-4 felii de pulpa de porc crud uscata de la Sergiana
  • 1 cutie suc de rosii 500 ml
  • 1 cescuta vin rosu
  • 1 lingrita sos Piri Piri sau orice sos iute
  • 150 gr masline Kalamata
Portii: 9
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spatzle cu amestec de mirodenii:

Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.

Ceapa se curata, se taie marunt si se caleste in 2 linguri ulei de masline. Se adauga carnatul taiat feliute, la fel si pulpa de porc si se calesc usor. Apoi vine randul usturoiului taiat feliute si sucul de rosii. Lasam pe foc sa fiarba 15-20 minute, pana carnurile sunt patrunse. Adaugam mirodeniile, sosul iute, vinul, amestecam si adaugam pastele si maslinele. Amestecam bine toate ingredientele, punem tot amestecul intr-un vas termorezistent si dam vasul inca 15 minute la cuptor la 160-170 grade.

Serviti pastele calde. Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

merg de minune alaturi de muraturi

2

atentie, pastele absorb tot lichidul(sosul), asa ca daca vi se par prea uscate mai adaugati din apa in care au fiert pastele si/sau suc de rosii

Daca ti-a placut reteta noastra "Spatzle cu amestec de mirodenii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

_Alina_ 1

09.12.2013, 12:17

Panacris 1

10.12.2013, 11:33

am intrat că am zis că-i mai de post, adică fără carne Dar merge și cu carne și cârnați!

simona72 1

10.12.2013, 13:17

merge si fara Cris

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghetti cu ciuperci si sos de rosii picant - de post