Nu-mi aduc aminte sa fi facut de dulce spaghetele...dar cum aici pe site se invata si se vad multe, am inlocuit placinta cu branza cu aceste spaghete, care se face mult mai repede si care mie mi se pare la fel de buna...
Spaghetele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp se pregateste umplutura si o tava tremorezistenta unsa cu 1 lingura unt. Se amesteca ouale cu zaharul, iaurtul, branza, mascarponele, stafidele si vanilia.
Dupa ce pastele au fiert, se strecoara se pun in vasul termorezistent uns cu unt, se adauga umplutura si se amesteca. Se da vasul acoperit cu folie de aluminiu, la cuptorul incins la 180 grade pt 20 minute. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si cele 2 linguri de zahar.
Dupa ce budinca a stat suficient la cuptor, se scoate vasul, se adauga 1 lingura unt deasupra, se pune bezeaua si se mai da vasul la cuptor pt 5-10 minute, pana bezeaua este usor rumena deasupra.
Pofta buna!!
1
zahar se pune in functie de cat de dulce doriti sa faceti budinca