Cannelloni cu carne de pui

de simona72 in Cannelloni, 25 Feb 2013 | 6083 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cutie canneloni
  • un piept de pui
  • 2 linguri ulei de masline
  • o lingurita de unt
  • o ceapa
  • 3 catei usturoi
  • o conserva de rosii in bulion
  • sare
  • piper
  • o lingurita garam masal optional
  • patrunjel proaspat
  • marar proaspat
  • pt sos:
  • 2 linguri ulei de masline
  • o lingurita de unt
  • 2 linguri faina alba
  • 500 ml lapte
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 2 linguri smintina
  • 50 gr brinza feta
  • cascaval pt gratin
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne de pui:

Carnea o dam prin masina de tocat carne.

Punem in tigaie ulei si unt, adaugam ceapa tocata marunt si usturoi, lasam sa se caleasca, adaugam carnea macinata si amestecam intr-una pina carnea devine alba si se desface. Adaugam conserva de rosii cu rosiile taiate marunt si sucul de rosii, lasam sa scada putin si adaugam si celelate ingrediente. Cu aceasta compozitie umplem cannelloni si ii asezam intr-un vas termorezistent pe care l-am uns cu unt.

Facem sosul: punem pe foc untul cu uleiul, cind s-au incins adaugam faina, amestecam pina faina s-a dizolvat, adaugam laptele fierbinte si amestecam folosindu-ne de un tel. Adaugam sare, piper, nucsoara dupa gust, smintina si brinza feta, amestecam si lasam pe foc pina fierbe si se topeste brinza.

Punem sosul peste cannelloni, acoperim cu folie de aluminiu, dam in cuptorul incins la 180 grade pt 30 minute, scoatem si punem cascaval ras si mai dam 10 minute la cuptor cu folie sau fara.

TIPS-URI

1

in loc de sosul alb putem sa punem suc de rosii

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu sos bechamel