Zeppole di San Giuseppe

de RuxyRux in Dulciuri, 12 Ian 2011 | 5580 vizualizari

 

Inspirata de culinar( multumesc) si personalizata by me...

 

INGREDIENTE

  • 2 cani ulei pentru prajit
  • 3 oua
  • o cana faina
  • 2 lingurite praf copt
  • 3/4 cana zahar vanilie
  • o esenta si un pliculet coaja rasa de portocala
  • o lingura smantana grasa
  • un praf sare
  • o cana branza de vaci( originala reteta are ricotta)
  • pentru servire
  • fructe confiate
  • bucatele de ciocolata  
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zeppole di San Giuseppe:

Amestecati ingredientele si framantati un aluat lipicios.

Incingeti uleiul si luati cu lingura bucati  de zepolle( gogosi)  si prajiti-le cu grija 3-4 minute pana capata o culoare maro-aurie.

Pudrati-le si serviti-le cu fructe confiate si bucatele de ciocolata.

Yamyyy....

Daca ti-a placut reteta noastra "Zeppole di San Giuseppe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

RuxyRux 1

13.01.2011, 07:46

Mirela, Miuta, va multumesc

ninina 1

13.01.2011, 17:16

waw Ruxy frumoasa mea....ce de bunatati!!!!!!!!!!1 ce super arata!!!!

RuxyRux 1

13.01.2011, 18:10

Ninina iubita mea ce ma bucur sa te vad aici pe bucataras Bine ai venit Pupici printului minunat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de gogosi pufoase, cu aluat dospit, facute cu paharul sau impletite