Zbrownies

de BakeUpArtist in Dulciuri, 9 Iul 2017 | 2962 vizualizari

 

Din ce în ce mai multă lume este familiară cu conceptul de zoodles. Zucchini + Noodles = Zoodles. Niște "paste" din dovlecei, menite să scadă gradul de vinovăție a unei porții de milaneze. Am încercat, mi-a plăcut. Diferă textura, bineînțeles, însă gustul nu este deloc de lepădat.
Pe același principiu am mers și în această rețetă: Negresă cu dovlecei, fără făină, aerată și gustoasă.

 

INGREDIENTE

  •  2 dovlecei
  • 1 ou
  • 2 linguri de unt de arahide
  • 5 linguri de miere
  • 2 linguri de cacao
  • 1 linguriță de bicarbonat
  • 50 de grame de ciocolată neagră, dată pe răzătoare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zbrownies:

Întâi am tăiat dovleceii mărunt, apoi, folosind blender-ul vertical, am făcut un piure. Am adăugat mierea, oul, untul de arahide și am încorporat cu mixerul. Am adăugat cacao, bicarbonat, ciocolată și am omogenizat.

Am pregătit tava cu hârtie de copt, am turnat compoziția, și am copt prăjitura la foc mediu, aproximativ 35 de minute. Am folosit testul scobitorii pentru a vedea când este gata.

 

Prăjitura este foarte ușoară și suculentă datorită dovleceilor, consumată rece este un adevărat răsfăț sănătos.   

Daca ti-a placut reteta noastra "Zbrownies" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

Rocsi 1

10.07.2017, 21:01

BakeUpArtist 1

12.07.2017, 11:23

Se pare ca a fost o eroare de salvare. Acum sunt vizibile ingredientele

Rahela Velicu 1

16.07.2017, 09:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

ieri la 10:34

Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasă

ieri la 09:35

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

pe 10.02 la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

pe 10.02 la 11:10

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa de post