Inghetata cu coacaze

de mihaelaM in Dulciuri, 24 Apr 2011 | 4596 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte
  • 4linguri zahar
  • 4oua
  • 1cutie frisca lichida hulala(500ml)
  • dulceata de coacaze(5linguri)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu coacaze:

Laptele il punem la fiert.Galbenusurile le frecam cu 2linguri zahar bine dupa care le punem peste lapte ,dar cand laptele a dat in fiert si amestecam continuu pana se ingroasa.

Stingem focul si lasam sa se raceasca bine ,apoi adaugam albusurile batute spuma tare cu restul de zahar.

Batem si frisca ,  dupa care o amestecam in compozitie si punem in congelator cam 1ora cat sa inghete putin.

Scoatem vasul si adaugam coacazele si apoi putem pune in pahare de plastic.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

coacazele au fost puse dupa ce compozitia a inghetat fiindca altfel se duceau pe fundul paharelor

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu coacaze" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pepene galben umplut cu fructe si inghetata