Waffle cu Cartofi

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 20 Iun 2015 | 3455 vizualizari

 

Cartoful in toate formele lui ..... dupa Gaufres va propun Waffle care sunt fine si subtiri
Pentru waffle am folosit aparatul de cornete de inghetata.

 

INGREDIENTE

  • 600 gr de cartofi
  • 1 ceapa esalota
  • 4 linguri smantana
  • 1 ou
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri cascaval ras
  • 125 gr bacon taiat bucatele
  • verdeata
  • sare
  • piper proaspat macinat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Waffle cu Cartofi:

Curatati si spalati cartofii.

Se dau pe razatoarea cea mare cu ceapa esalota (sau folositi discul robotului kitchenaid pentru ras).

Puneti-i intr-un castron. Adaugati oul, smantana, baconul, cascavalul ras, sare , piper, faina si verdeata proaspat tocata. Amestecati totul bine. Incalziti aparatul si cu o lingura puneti in mijloc amestecul obtinut.

Inchideti si lasati sa coaca pentru +/-5 minute.
Sunt foarte fine.

Le puteti rula ...atentie sunt fierbinti

Se pot servi pentru aperitiv calde sau reci....o bunatate

Pofta Buna!!!!!

TIPS-URI

1

am folosit aparatul de cornete de inghetata

2

incalziti aparatul inainte de a pune compozitia

Daca ti-a placut reteta noastra "Waffle cu Cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Churros reteta traditionala spaniola

ieri la 23:28

Tort cu visine, iaurt si bezea

de Rocsi 9

ieri la 19:50

Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de vară

ieri la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Hamburger de primavara