Chipsuri din vinete pane

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 1 Sep 2013 | 4563 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o vanata
  • 2 oua
  • o cana faina
  • sare
  • o cana ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chipsuri din vinete pane:

Vanata se taie feliute subtiri, se sareaza si se lasa pret de 10 minute. In doua farfurii punem ouale batute si faina. 

Scurgem feliile de vinete de apa care si-au lasat-o. Punem tigaia cu ulei la incins. Feliile de vinete le trecem prin faina-ou-faina si punem la prajit pentru jumatate de minut pe fiecare parte. Cand sunt gata le scoatem pe o farfurie cu servetele absorbante. Cand s-au mai racit se taie cu cutitul fasii mai subtiri.

Se pot servi ca atare sau cu sos de smantana. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chipsuri din vinete pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chipsuri din cartofi fara ulei