Pentru ca mie carnea de vita nu prea imi place,pot spune ca am exagerat putin cu sosul si legumele in acest preparat,asa ca daca il veti incerca puteti face mai putin sos decat am facut eu si infelul asta si imaginea finala va fi mai buna :)
Carnea de vita am taiat-o fasii subtiri,am presarat pe ea sare si apoi am dat-o prin amidon.Am incins ulei de rapita in wok,am adaugat cateii de usturoi putin zdrobiti,i-am lasat sa isi elibereze aroma,apoi i-am scos,am adaugat o parte din bucatile de vita date prin amidon,le-am rumenit frumos,si am repetat operatiunea pana cand am prajit toate bucatile. Le-am dat deoparte apoi am adaugat in wok,morcov taiat bastonase,fasole verde si la urma ciupercile si ghimbirul.
Cand legumele au fost aproape facute am adaugat inapoi in wok si carnea,apoi am pus sos soia,sos pimento,mugurii de pin putin prajiti inainte si o mana de zahar.La sfarsit de tot intr-un castron am pus o lingura de amidon,apa rece,am amestecat pt a dizolva amidonul si am pus peste ingredientele din wok pentru a ingrosa putin sosul.
Am servit alaturi de orez basmati.
Pofta mare!