Vinete umplute cu branza de vaci

de nico15 in Mancaruri de legume, 15 Noi 2010 | 7262 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 vinete potrivite
  • 2-3 dovlecei
  • 2-3 morcovi
  • 600-750 g de branza de vaci
  • sare, piper,
  • 3-4 usturoi,
  • marar / piper / boia
  • Pentru design:
  • Felii de lamaie si patrunjel / leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute cu branza de vaci:

Vinetele se scobesc de miez si se curata de bucati de coaja, morcovii se fierb pentru a fi moi, se aleg morcovi mai subtiri care sa intre in dovlecei si dovlecei mai subtiri sa intre in vinete.

Separat se face o pasta in branza de vaci se pune usturoi zdrobit si marar/boia dar se poate lasa si fara aceste ingrediente, se sareaza si pipereaza. Deci vanata scobita se pune branza de vaci se introduce dovlecelul se umple cu branza de vaci si se introduce morcovul. Ulterior vinetele se invelesc in folie si se dau la cuptor se incearca vor fi gata cand sunt patrunde bine.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

vanilla 1

15.11.2010, 12:44

ffffff interesant!!!

nico15 1

15.11.2010, 15:46

Va multumesccccccccccccccc

adry88 1

29.05.2011, 12:46

foarte interesant si arata chiar bn

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]