Varza murata cu sunculita afumata, la slow cooker Crock-Pot

de Panacris in Slow Cooker, 1 Noi 2019 | 4505 vizualizari

 

Toată scara miroase a sarmale;) :)))! N-am ce-mi trebuie pentru sarmale, așa că am făcut doar asta ;) Bunăciune! ;)

 

INGREDIENTE

  • varză murată cca. 1000 g,
  • untură de porc 2 linguri,
  • șunculiță de porc afumată cca. 300 g,
  • zacuscă cca. 350 g,
  • piper proaspăt măcinat,
  • cimbru,
  • foaie de dafin,
  • mărar uscat,
  • boia de ardei dulce.
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza murata cu sunculita afumata, la slow cooker Crock-Pot:

Varza murată se taie fideluță, se lasă în apă rece cca. 60 minute. Șunculița de porc afumată se taie cubulețe.

Varza se scurge de apă și se pune în vasul de ceramic al aparatului slow cooker Crock-Pot 4.7L Digital, se adaugă șunculița și untura, se amestecă, se asezonează de mirodenii, apoi se conectează aparatul la sursa de curent, se programează pe modul HIGH, timp de 2 ore.

 Simplu și sățios! 

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza murata cu sunculita afumata, la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv