Varza murata calita cu afumatura reteta ca la mama acasa este un preparat traditional romanesc, imbinand savoarea bogata a varzei murate cu aroma ahimtitoare a afumaturii. Este o mancare reconfortanta, potrivita mai ales pentru sezonul rece, care aduce un gust intens si o textura delicioasa. Introducerea ingredientelor in acest preparat este cruciala pentru obtinerea unei combinatii perfecte de arome si a unei consistente echilibrate.
Cum se prepara Varza murata calita cu afumatura reteta ca la mama acasa
Varza am spalat-o in mai multe ape, si am mai lasat-o putin si la desarat.
Carnea am spalat-o bine, si am taiat-o bucati porivite.
Carnea am calit-o pe toate partile in ulei incins.
Am adaugat varza tocata nu foarte marunt.. am mai completat cu ulei... si o cescuta de apa.
Si am lasat sa fiarba cca jumatate de ora... am adaugat putin suc de rosii si am mai lasat cca 5 min.
Am servit fierbinte cu mamaliguta si ardei iuti! Recomandam si rata pe varza
Pofta buna!