Tocanita de porc cu ceapa si sos de rosii

de alilianaa in Porc, 3 Mai 2014 | 7613 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g spata de porc
  • 4 cepe
  • sare, piper, cimbru, boia de ardei dulce
  • 40 ml ulei
  • 200 g pasta de rosii
  • patrunjel verde
  • 3 fire de usturoi verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc cu ceapa si sos de rosii:

Carnea de porc se spala si se portioneaza. Se condimenteaza  sare, piper, cimbru, boia de ardei dulce. Uleiul se pune la incins in tigaie. Cand s-a incins bine se adauga carnea. Se lasa la rumenit cca 10 minute. Se scoate si in uleiul respectiv se pune ceapa care a fost curata si tocata ( eu am folosit robotelul de data asta). Se lasa ceapa la calit pana se inmoaie bine, se adauga carnea si se mai pune apa cat sa acopere carnea si sa nu fie nevoie de a mai completa cu apa. Cand a scazut bine se pune usturoi verde tocat.  Se incerca carnea daca s-a fiert cu o furculita. Daca este patrunsa bine sepune pasta de rosii. Se mai lasa 5-7 minute. Se mai potriveste dupa caz, daca mai este nevoie si se adauga patrunjel verde tocat. 

 Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu ceapa si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc cu legume