Se taie varza in jumatate si se feliaza felii subtiri. In vasul in care veti introduce varza in cuptor puneti ulei de floarea soarelui si ceapa taiata marunt, cand incepe sa se rumeneasca adaugati varza si amestecati putin. Acoperiti cu un capac si dupa 2 minute turnati 1/2 cana de apa. Dupa ce varza a mai scazut adaugati si restul de varza si acoperiti iar. Mai adaugati 1/2 cana de apa si mai lasati aproximativ 5 min., pana cand varza este destul de moale. Condimentati varza cu sare, piper, maghiran si coriandru, care trebuie zdrobit intr-un mojar inainte de a-l pune peste varza. Intr-o tigaie de teflon, puneti kaizerul taiat felii si lasati-l 1,2 min., pana cand incepe sa se topeasca. Puneti feliile de kaizer peste varza si introduceti in cuptor, vasul descoperit, pentru aproximativ 30 min. la 180° C. Spre sfarsit puteti selecta programul de ventilare pentru a se rumenii putin pe deasupra.
Pofta buna!