Cred că este o idee bună pentru o masă de prânz.Noi am mai avut şi ciorbă de fasole verde cu afumătură.
Pentru cartofi:
Pentru sosul de iaurt:
Pulpele le-am condimentat,le-am pus într-un vas cu putin ulei si apa,am acoperit cu o folie si le-am dat la cuptor.
La jumatatea timpului,am luat folia si le-am lasat sa se rumeneasca frumos.
Am fiert cartofii in coaja si i-am taiat felii mai groase.
Am amestecat ouale batute cu smântâna,laptele,brânza razuita,mararul tocat,sare si piper.
Am asezat un strat de cartofi într-un vas uns cu unt,am pus apoi amestecul cu brânza,am presarat cascaval razuit,am pus iarasi un strat de carofi,amestec de brânza si deasupra mult cascaval razuit.
Am pus vasul la cuptor,pâna când s-a rumenit frumos.
Pentru sos,am amestecat iaurtul cu castravetele razuit,mararul tocat,usturoiul zdrobit si am condimentat.
Poftă bună!!!!