Clatite umplute cu ciuperci

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 18 Mai 2010 | 5640 vizualizari

 

super bune ,tot ce e cu ciuperci sant preferatele mele

 

INGREDIENTE

  • aluat de clatite
  • lapte 2 litri
  • 4 oua
  • 4 vanilii
  • faina (cred ca aproximativ 400 g nu am cantarit)
  • coaja de lamaie
  • 1 canita de ulei
  • Umplutura:
  • ciuperci champigion 500 g
  • 2 cepe
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 lingura de faina
  • putin ulei
  • branza 200 g
  • 50 g cascaval ras -se pune deasupra
  • 2 oua batute cu sare-se pune deasupra
  • 200 g smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite umplute cu ciuperci:

Se face aluatul de clatite ,se amesteca bine ouale cu vanilia si coaja de lamaie, apoi se pune laptele si faina si se amesteca bine sa nu se faca cocoloase. La final se pune 1 canita de ulei

Se coc clatitele ,eu nu mai pun ulei in tigaie deoarece am pus in compozitie si daca tigai e buna atunci nu se prind.

Se toaca ceapa ci ardeiul si se calesc in putin ulei ,apoi se pun ciupercile taiate bucatele, se pune sare si piper si se lasa sa se fiarba bine impreuna. Cand sunt fierte ciupercile si au prea multa apa se pune si 1 lingura de faina amestecata cu putin lapte sau smanatana,sa se lege bine sosul.

Se ia clatita se pun cate 2-3 lingurite de ciuperci si putina branza(eu am pus de oaie) si se impatureste .Se iau lateralele spre interior si se ruleaza apoi .

Se aseaza intr-un vas uns cu unt  se pune casacava ras si apoi ouale batute bine cu 200 smanatana,se da la cuptor pt 15 minute

Se poate pune branza si in ciuperci dupa ce sunt gata ,dar eu am evitat dat fiind faptul ca erau calde si se topea branza si se lucra mai greu cu ele

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

nadina73 1

19.05.2010, 19:25

de acea lipsea una de pe farfurie ca ai furat-o marianamultumesc mult

nadina73 1

19.05.2010, 19:26

gaby ce zici vrei sa incerci?trimit prin colet?

nadina73 1

19.05.2010, 23:08

madi daca vorbestu tu cu bucataras ?eu va dau

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Escalop de porc cu ciuperci