Varza se pune la desarat in apa rece 4-5 ore.
Dupa se scot cotoarele si se taie fideluta.
Ceapa se curata si se toaca marunt.
Scarita se taie fasii.
Se conecteaza aparatul Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la o sursa de curent.
Se seteaza functia BROWN/SAUTE, timp 10 minute si se apasa START/STOP.
Cand se incinge si apare timpul setat, se pune uleiul si se caleste ceapa 3-4 minute.
Se adauga condimentele si afumatura si se seteaza in continuare amestecand.
Dupa cele 10 minute se apasa START/STOP.
Se pune in vas varza, pulpa de rosii, foile de dafin si se amesteca.
Se pune capacul, se pune supapa de presiune pe inchis, se seteaza functia MEAT/STEW, presiune HIGH, timpul 1 ora si se apasa START/STOP.
Dupa 1 ora se apasa START/STOP, se lasa 5 minute, se deschide supapa de presiune si se scote capacul.
Eu am transferat varza intr-o cratita si am introdus-o in cuptor pentru 25 minute sa prinda culoare.
Se serveste calda.
Pofta Buna!