Varza alba cu afumatura

de iry-gabriela in Porc, 12 Feb 2012 | 2958 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o varza alba, medie,
  • coaste afumate de casa,
  • o ceapa,
  • o legatura marar,
  • 3 linguri bulion,
  • cimbru,sare si piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza alba cu afumatura:

se curata ceapa ,se spala si se taie dupa care se  caleste un pic in ulei incins.   

bucatile de coaste se taie si se adauga peste ceapa care se caleste si se mai lasa impreuna pana se rumenesc .  

separat se curata varza de foile rele si se taie fidelute ,dupa care se pune intr-un vas adaugandu-se sare.  

cand s-au calit coastele ,adaugam mararul spalat si taiat marunt.

apoi adaugam varza si cuprindem cu apa calduta .  

se lasa la fiert pana se fierbe varza adaugandu-se bulionul,sare daca mai este nevoie ,piper si cimbrul dupa gust.

se lasa la fiert pana scade zeama .

o putem servi cu ardei iute si bineinteles mamaliga.

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza alba cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza murata calita cu coaste de porc, reteta traditionala romaneasca