Varză a-la-Cluj in vas de lut

de gatitdemine in Mancaruri cu carne, 13 Feb 2011 | 9273 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Varză - aprox 1.2kg
  • Ciolan afumat - 1.3 kg
  • Orez - 1 cană
  • Ceapă - 2 buc
  • Bulion sau pastă de roşii  
  • Cimbru şi mărar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varză a-la-Cluj in vas de lut:

1.Se taie ceapa (nu neapărat foarte mărut) şi se pune la prăjit ,la scurt timp se pune şi orezul în tigaie după care punem carnea tocată împreună cu ceapa şi orezul câteva minute până carnea îşi schimbă culoarea .După ce oprim focul punem în conţinut sare cimbru şi mărar.
 2.Varza se taie foarte mărunt.Se pune puţină sare cimbru şi mărar şi se frământă puţin(ve-ti  observa că scade în volum). Se poate folosi si varza murata dar eu prefer varza cruda
 3.Punem ingredientele împreună în oala de lut în straturi succesive după care turnăm bulionul şi puţină apa ornăm cu câteva felii de roşii şi punem oala la cuptor cu foc potrivit aproximativ două ore .
  Se servește cu smântană

Daca ti-a placut reteta noastra "Varză a-la-Cluj in vas de lut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu foi de napolitane si crema de biscuiti - Gustoasa si spornica

de laura_n 7

ieri la 14:59

Pilaf de orez cu legume, pipote si inimi de pui, in sos de rosii - Reteta gustoasa si economica

de vasimur 4

pe 06.11 la 10:16

Cheesecake Dubai: Desertul delicios, cu aromă orientală

pe 06.11 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paprika Pui si pilaf de orez cu stafide si coriandru proaspat