Cartofi cu ceafa la cuptor

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 31 Aug 2010 | 8151 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ceafa de porc 4 bucati
  • cartofi 1,5 kg
  • sos de soia
  • sare
  • piper
  • praf de usturoi
  • patrunjel verde
  • pasta de tomate 1 canita
  • putin unt sau ulei
  • muguri de porumb murati
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu ceafa la cuptor:

Se curata cartofii si se fierb taiati in 4-6

Ceafa se prajeste pe gratar in sos de soia, condimentata  cu sare si piper,eu am avut pregatita a ramas din ziua precedenta am prajit mai multa si rece nu s-a mai mancat asa ca am gasit solutia si am impacat si copiii ca era cu cartofi

Se unge un vas cu unt sau daca vreti cu ulei se pun  cartofii, se condimenteaza cu sare ,piper si praf de usutroi sau se poate face mujdei apoi se pune pasta de tomate dizolvata cu 1 cana de apa , se pune peste cartofi,apoi patrunjel verde tocat si bucatile de carne deasupra

se da tava la cuptor pentru 20-30 minute la foc potrivit 160 grade

se serveste calda cu muguri de porumb daca va plac sau cu o salata

carnea se inchide la culoare de la sosul de soia dar gustul e minunat

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu ceafa la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu smantana si cartofi natur