Varză a-la-Cluj in vas de lut

de gatitdemine in Mancaruri cu carne, 13 Feb 2011 | 9122 vizualizari

COMENTARII (17)

Cris2711 1

13.02.2011, 10:17

gatesc aceasta reteta si eu cu mare placere,imi place tare mult

Cris2711 1

13.02.2011, 10:18

frumos prezentata

jolygina 1

13.02.2011, 10:24

RuxyRux 1

13.02.2011, 10:27

Grozav!!!!

divainbucatarie 1

13.02.2011, 10:29

elena1988 1

13.02.2011, 10:42

foarte frumos

kukibella 1

13.02.2011, 10:43

Dana_Retetegg 1

13.02.2011, 11:00

LUK 1

13.02.2011, 11:01

tare buna

Rocsi 1

13.02.2011, 11:10

delicioasa

aziz 1

13.02.2011, 11:14

yammmmmmmmmmmmmm

DIANA B 1

13.02.2011, 11:23

tre' sa-mi repun oala de lut in functie , ca nu mai tine

kamy 1

13.02.2011, 13:28

bunaaa

cismaru_nicoleta 1

13.02.2011, 13:31

Nu am oala de lut ..dar...poate imi dai tu un castronel de ciorbita

Sylvia 1

13.02.2011, 13:44

De multa vreme imi tot propun sa fac mancarica asta

mirela0911 1

13.02.2011, 21:53

super

MIUTA 1

13.02.2011, 23:36

Foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de orez cu tochitura taraneasca